Συνέτριψε τα Χανιά ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ!

Για την 1η αγωνιστική της β' φάσης της Α1 του μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΑΟ Χανίων επικρατώντας με 86-56 ...
Συνέτριψε τα Χανιά ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ!

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες πορεύτηκαν ισόπαλες μέχρι το 6-6, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει για πρώτη φορά το προβάδισμα με 10-6. Ήταν θέμα χρόνου, οι "ασπρόμαυρες" να ανοίξουν τη διαφορά, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 22-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πάτησε... "γκάζι", πήρε τον έλεγχο του αγώνα και εκτόξευσε τη διαφορά στο +11 (29-18). Παρά τις προσπάθειες αντίστασης που προέβαλαν οι φιλοξενούμενες, οι "ασπρόμαυρες" δεν τους άφησαν περιθώρια, ξεφεύγοντας στο σκορ (39-25) για να πάνε τελικά στα αποδυτήρια προηγούμενες με 54-30.

Στην επιστροφή, τα κορίτσια του Δικεφάλου, έχοντας πάρει τις κατάλληλες ανάσεις από τη μικρή διακοπή, επέβαλαν το ρυθμό τους και διαχειριζόμενες σωστά τις καταστάσεις έκλεισαν την τρίτη περίοδο με 64-48 σκορ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και άνοιξε τη διαφορά στο +28 (82-54) για να πάρει τελικά τη νίκη με 86-56.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας του COVID-19, διατηρώντας το αήττητο για έξι συνεχείς αγώνες.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...