Ο Beau Beech για το 3ο του lockdown και τον Παναθηναϊκό

Ο Beau Beech επιστρέφει για το τρίτο του Blog, με αρκετή δόση lockdown, το οποίο για τον Αμερικανό φόργουορντ του ΠΑΟΚ ήταν το τρίτο, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και σε τρεις διαφορετικές χώρες. Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τώρα, Ελλάδα!
Ο Beau Beech για το 3ο του lockdown και τον Παναθηναϊκό

Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον.

Καραντίνα, μπάσκετ, sms για τις μετακινήσεις, μάσκες #PAOK4EVER και φυσικά η επιστροφή στη δράση και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά στο απολαυστικό Blog του Beau Beech.

«Δεύτερος αγώνας, @Παναθηναϊκός, 8/11/2020

Επιτέλους, μία ακόμη ημέρα αγώνα είναι μπροστά μας. Ήταν αρκετά τρελό να φτάσουμε σε αυτό το σημείο όπου μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε ένα παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ολόκληρη η χώρα μόλις τέθηκε σε "Lockdown" λόγω του Covid-19 έως τις 30 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η Basket League εξακολουθεί να είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια! Δυστυχώς όμως χωρίς τους πιστούς φιλάθλους μας!

Ακόμη και με αυτή την αβεβαιότητα έχουμε προετοιμαστεί καλά για ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού με καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Έχουμε καλό πλάνο για το παιχνίδι και ανυπομονούμε να δείξουμε τι έχουμε βελτιώσει από το τελευταίο μας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να πάμε και να πολεμήσουμε κάθε κατοχή για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα.

Αυτό το lockdown που εφαρμόζεται εδώ δεν είναι το πρώτο που έχουμε περάσει όλοι. Για μένα αυτή θα είναι η 3η διαφορετική εκδοχή ενός lockdown, σε 3 διαφορετικές χώρες! (Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ελλάδα). Το καθένα ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά ουσιαστικά το ίδιο. Για παράδειγμα την περασμένη άνοιξη στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εμπειρίας από lockdown, δεν μπορούσαμε καν να πάμε στο γυμναστήριο ως ομάδα! Ήταν ατομική η προπόνηση για 2 εβδομάδες και χωρίς προπονητές. Ευτυχώς, όσο ήμουν στη Γερμανία, δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Και ήμουν εκεί προτού επιστρέψω στην Αμερική για το καλοκαίρι. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι μου στη Φλόριντα, ήταν η πρώτη φορά που οι δημόσιες παραλίες έκλεισαν! Δεν είδα την παραλία για περίπου 8 μήνες. Έπρεπε λοιπόν να πάω να τη δω και να χαλαρώσω δίπλα στην παραλία, ακούγοντας τα κύματα... Έτσι πήγα σε μια στέγη και είχα αυτήν την θέα για το βράδυ! Μην το πείτε στους αστυνομικούς!

Και τώρα εδώ στην Ελλάδα, είναι η 3η εκδοχή μου για ένα lockdown. Αυτό είναι παρόμοιο με όλα τα άλλα, αλλά και με μία διαφοροποίηση. Δεν έχω ελληνικό αριθμό τηλεφώνου, οπότε για να βγω από το σπίτι μου πρέπει να έχω συμπληρώσει αυτό το χαρτί λέγοντας πού πηγαίνω και πότε και φυσικά φορώντας την #PAOK4ever μάσκα μου!

Δυστυχώς, όλοι έχουμε εξοικειωθεί με αυτούς τους κανόνες που αφορούν τον Covid-19, αλλά αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα. Είναι σημαντικό όλοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να ξαναγυρίσουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Όχι μόνο μεμονωμένα, αλλά ως μια ολόκληρη κοινότητα, χώρα, ήπειρο και κόσμο.

Γεια σας, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα! #BeechBlog

Διαβάστε ακόμη...