Βήμα πρόκρισης στους τελικούς με άνετη επικράτηση επί του Άρη!

Το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους τελικούς του πρωταθλήματος νεανίδων μπάσκετ έκανε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, επικρατώντας του Άρη με 56-42.
Βήμα πρόκρισης στους τελικούς με άνετη επικράτηση επί του Άρη!

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο σημαδεύτηκε και από την ευστοχία που είχαν αμφότερες οι ομάδες. Το πρώτο δεκάλεπτο «έκλεισε» με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους, 19-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού άνοιξαν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 10 πόντους, 26-16.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δείχνοντας την απαιτούμενη ωριμότητα, έκανε άψογη διαχείριση του προβαδίσματος το οποίο είχε «χτίσει» στα προηγούμενα δεκάλεπτα. Στην λήξη της τρίτης περιόδου, ο Δικέφαλος ήταν μπροστά με 12 πόντους, 38-26.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, τα κορίτσια του Δικεφάλου ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους, εκτοξεύοντας την διαφορά στους 18 πόντους, δύο λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Η αναμέτρηση τελείωσε στο 56-42, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνος.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε το 2-1 στις νίκες (αφού μετρούν και τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας), και πλέον έχει το προβάδισμα ενόψει του παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο στις 10 Μαρτίου.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 26-16, 38-26, 56-42

Διαβάστε ακόμη...