Ο Σταύρος Σχίζας είναι πολύ δυνατός και παίρνει εξιτήριο

Ο Σταύρος Σχίζας είναι πολύ δυνατός. Και όπως όλα δείχνουν αύριο θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Σταύρος Σχίζας είναι πολύ δυνατός και παίρνει εξιτήριο

Ο τραυματισμός του στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Dijon μας σόκαρε όλους. Όλα όμως εξελίσσονται ομαλά.

Ο Σταύρος υπέστη κλειστή κάκωση κεφαλής με συνοδό μετατραυματική εγκεφαλική διάσειση, αποτέλεσμα πρόσκρουσης στο γόνατο αντιπάλου. Λόγω αυξημένου αντανακλαστικού, υπέστη αναστροφή γλωσσίδας και με συντονισμένες ενέργειες του γιατρού του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη και όλου του επιτελείου, έγινε άμεση επαναφορά της γλωσσίδας και επανήλθαν οι αισθήσεις του. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο Σταύρος Σχίζας διεκομίσθη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο (αξονική και μαγνητική τομογραφία) χωρίς περαιτέρω αξιόλογα ευρήματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και αναμένεται να εξέλθει αύριο το μεσημέρι από το νοσοκομείο.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον γιατρό της ομάδας μας ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη για την άμεση και καθοριστική επέμβασή του, αλλά και ένα ευχαριστήσουμε θερμά το νευροχειρουργό κ. Αθανάσιο Κοντόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Από αύριο, που ο Σταύρος Σχίζας αναμένεται να πάρει εξιτήριο, θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σταύρο γερά και γρήγορα κοντά μας.

Διαβάστε ακόμη...