«Διπλό» με βλέμμα... τετράδας!

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος επικράτησε στα Μελίσσια του τοπικού ΚΑΟ με 66-83, για την 9η αγωνιστική της Α1.
«Διπλό» με βλέμμα... τετράδας!

Ο Δικέφαλος πέρα του προβλήματος της Alexyz Vaioletama, αγωνίστηκε χωρίς και την Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία υπέστη μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, στερώντας της την συμμετοχή. Όπως επίσης, η Λολίτα Λύμουρα αγωνίστηκε παρά το γεγονός πως όλη την εβδομάδα της προετοιμασίας ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Λύμουρα, Κωτούλα, Σύρρα, Ταρπάγκου και Μάλιγκαν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με επιθετικό «ξέσπασμα» των δύο ομάδων. Ο Δικέφαλος αν και έμεινε πίσω με επτά πόντους στα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου, ισορρόπησε το σκορ. Η λήξη της πρώτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με το φοβερό 25-25.

Στην δεύτερη περίοδο, με τις Καρλάφτη, Κωτούλα και Σύρρα, να οδηγούν τον Δικέφαλο επιθετικά, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ πήρε ξεκάθαρο διψήφιο προβάδισμα, συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα στο επιθετικό κομμάτι. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού, προηγούμενη με οκτώ πόντους, 36-44.

Στην τρίτη περίοδο, ο Δικέφαλος ανέβαζε όλο και περισσότερο την απόδοση του, στοιχείο που έφερε και την αύξηση της διαφοράς. Με «όπλο» τους τις ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήγαν στα αποδυτήρια με επιμέρους σκορ 13-23 και συνολικό, 49-67.

Στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε διατήρηση της διψήφιας διαφοράς που είχε πάρει από τα προηγούμενα δεκάλεπτα, παίρνοντας την δεύτερη σερί νίκη και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα με 66-83.

Σε καταπληκτική μέρα η Φαίη Κωτούλα, η οποία πέτυχε 18 πόντους, «Double-Double» για Μάλιγκαν και Ταρπάγκου με διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ.

Επόμενη αγωνιστική για τον Δικέφαλο, κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, για την 10η αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 36-44, 49-67, 66-83

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Βασίλης Μασλαρινός): Χατζηδάκη, Καρλάφτη 10(2), Λύμουρα 11(3), Κωτούλα 18(2), Σύρρα 14(1), Λέξα 3(1), Ταρπάγκου 14, Κουμαντσιώτου, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 13

Διαβάστε ακόμη...