Αδέρφια ζείτε…

Είκοσι χρόνια από εκείνο το τραγικό βράδυ. Είκοσι χρόνια, που τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα δεν είναι εδώ μαζί μας.
Αδέρφια ζείτε…

Άφησαν την τελευταία τους πνοή στο δρόμο, στην περιοχή των Τεμπών, επιστρέφοντας από μία ακόμη εκδρομή δίπλα στον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουν ειπωθεί άλλωστε τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε υποχρέωση να τους θυμόμαστε και να τιμάμε τη μνήμη τους σα να είναι εδώ. Ανάμεσά μας.

Για το Χαράλαμπο, το Δημήτρη, τη Χριστίνα, τον Αναστάσιο, το Γιώργο και τον Κυριάκο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάντα εδώ και να μην ξεχνάει, πως η αγάπη αυτών των παιδιών για τον ΠΑΟΚ «τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και όλη η οικογένεια του Δικεφάλου, θα τιμήσει και σήμερα και αύριο και θα τιμά πάντα, τη μνήμη αυτών των παιδιών.

Η αυριανή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη τους. Από νωρίς, στις 11:00, με το ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Τεμπών κι αμέσως μετά στο PAOK Sports Arena, με ενός λεπτού σιγή και κατάθεση στεφάνου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από τις κερκίδες του γηπέδου και πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα, στη διάρκεια του οποίου η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις, σε ένδειξη πένθους.

Στη φανέλα της ομάδας θα είναι αποτυπωμένη και θα μας συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η φράση «αδέρφια ζείτε – 4/10/1999».

Διαβάστε ακόμη...