Στο Samokov ο ΠΑΟΚ, για τα τελευταία φιλικά

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη διαδικασία των φιλικών του αγώνων, με την συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει η Rilski στο Samokov της Βουλγαρίας το Σαββατοκύριακο (21-22/9).
Στο Samokov ο ΠΑΟΚ, για τα τελευταία φιλικά

Μετά από τα τέσσερα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με δύο ακόμη φιλικά τεστ και αυτή την φορά ο Κώστας Φλεβαράκης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε διαφορετικες συνθήκες και σε εκτός έδρας αγώνες.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:30, όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Arena Samokov την BC Ohrid, ενώ θα ακολουθήσει στις 19:30 ο αγώνας Rilski sportiest – Chernomoretz.

Την Κυριακή (22/9) θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός (15:30) για την 3η θέση του τουρνουά και στις 18:00 ο μεγάλος τελικός.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί σήμερα το πρωί οδικώς για τη Samokov, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Δημήτρης Καραμανώλης, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος και Zane Knowles.

Διαβάστε ακόμη...