Πήρε τη νίκη με Λευκάδα!

O ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχθηκε στο PAOK Sports Arena για τη 21η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών την Νίκη Λευκάδος, επικρατώντας με 80-71.
Πήρε τη νίκη με Λευκάδα!

Στην αρχή του παιχνιδιού ο Δικέφαλος δεν μπήκε καλά και βρέθηκε να χάνει με 0-9. Στην συνέχεια όμως εξισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε "κεφάλι" στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου 26-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, διατηρήθηκε ο ίδιος ρυθμός, με τον ΠΑΟΚ όμως να χάνει το προβάδισμα στη λήξη του ημιχρόνου, 38-39, λόγω της μεγάλης αντίστασης που έδειξαν οι φιλοξενούμενες.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «ασπρόμαυρες χρειάστηκαν ένα τρίποντο της Λύμουρα και ένα έμμεσο τρίποντο της Govan για να περάσουν μπροστά στο σκορ και να ανεβάσουν το δείκτη της διαφοράς. Στο τέλος της περιόδου, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και άνοιξε την διαφορά στο +11, με το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 64-53. Στο τεταρτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε για να "καθαρίσει" το παιχνιδί, πέτυχε σημαντικά καλάθια, έπαιξε καλή άμυνα και πήρε την νίκη με 80-71.

Πρώτη σκόρερ στη σημερινή αναμέτρηση ήταν η Jessica Jackson με 28π., η "στρατηγός" Λολίτα Λύμουρα την ακολούθησε με 18 π., ενώ και οι Alexis Govan και Kaylon Williams πέτυχαν από 14 και 13 π. η καθεμία.

Πλέον, απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, όπου ο 2ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 14:00.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: Μουμτζή, Λύμουρα 18, Κωτούλα 2, Allen, Στεργάκη, Κριμίλη 3, Ταρπάγκου 2, Καρακούλα, Τζέλου, Govan 14, Jackson 28, Williams 13

Διαβάστε ακόμη...