ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης 2019!

Στην 3η αγωνιστική του Final 4 του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., οι κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, πετυχαίνοντας μία άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Ιπποδρομίου με 40-62, κατέκτησαν την 1η θέση του Final 4 και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης 2019!
ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης 2019!

Στο πρώτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Δικεφάλου, αν και βρέθηκαν πίσω με 2-0, ισοφάρισαν σε 2-2 και με τη Λαμπρινή Πολυμένη πέρασαν μπροστά στο σκορ με 2-4. Οι «ασπρόμαυρες», μην αφήνοντας περιθώρια για αντίδραση ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς στους +11 πόντους, 7-18, κλείνοντας τελικά το δεκάλεπτο, προηγούμενες με +9, 9-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, αν και οι αντίπαλες κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους 3 πόντους, 15-18, ο ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας την ποιότητά του, με πάθος, ανέβασε και πάλι το δείκτη της διαφοράς, με τη λήξη του ημιχρόνου να τον βρείσκει στο +15, 15-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Δικεφάλου διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, στέλνοντας τη διαφορά στους +26 πόντους, με την περίοδο να κλείνει με σκορ 19-45 υπέρ τους.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις «ασπρόμαυρες» να φτάνουν στη νίκη με 40-62.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και τα κορίτσια του επιβεβαίωσαν στο απόλυτο τον τίτλο του φαβορί, που τους είχε δοθεί πριν την έναρξη των αγώνων του Final 4 και, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο οποίο θα συμμετέχουν ως Πρωταθλητές Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια, που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του τμήματος είναι οι: Εύα Καραμπέρη, Ναταλία Φράγκου, Ελένη Μπουτσούκη, Λαμπρινή Πολυμένη, Αντζελίνα Άλλεν, Ραφαηλία Στεργάκη, Έλενα Τζέλου, Αριάδνη Χατζηδάκη, Αλεξάνδρα Καζαμία, Άρτεμις Πιτσούλη, Δήμητρα Γενναίου, Εύα Κουματσιώτη, Χριστίνα Παντώτη, Ελεάνα Παπαγεωργίου, Χριστίνα Άλλεν, Εύα Τασουλίδου.

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν ο Α' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ. κ. Άκης Μπεκιάρης.

Το ΔΑΚ Θέρμης ήταν γεμάτο από κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε εκεί, προκειμένου να ωθήσει την ομάδα στη νίκη και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης!

Αστέρας Ιπποδρομίου - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 40-62

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 9-18, 15-30, 19-45, 40-62

Δείτε στο παρακάτω video τον αγώνα αλλά και την απονομή του τροπαίου στις νεαρές Πρωταθλήτριες του Δικεφάλου!

 

Διαβάστε ακόμη...