Αυτό το Σάββατο ξεκινάμε… #keeppaokalive

Τα πράγματα είναι απλά. Με συγκεκριμένες και απλές κινήσεις, δείχνουμε την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ, βάζουμε πλάτη στα δύσκολα, στηρίζουμε την ομάδα μπάσκετ και κρατάμε τον ΠΑΟΚ ζωντανό, δυνατό και σε υψηλό επίπεδο.
Αυτό το Σάββατο ξεκινάμε… #keeppaokalive

Αυτό το Σάββατο (26/1) ξεκινά το #keeppaokalive η πρωτοποριακή πλατφόρμα που δημιούργησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ, ανάλογα με τη δυνατότητα που έχει ο καθένας και ανταποδοτικά.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από επτά συγκεκριμένες κατηγορίες: 5€, 10€, 20€, 50€, 100€, 500€ και 1.000€.

Προσοχή: το #keeppaokalive δεν είναι έρανος.

Το ποσό το οποίο θα επιλέξετε να καταθέσετε άμεσα και μπορείτε να το κάνετε με συγκεκριμένους τρόπους (κατάθεση στο λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, paypal, με μετρητά από το PAOK SPORTS ARENA και το κατάστημα PAOK ENERGY από τον Εύοσμο), αντιστοιχεί σε ισόποση δωροκάρτα, την οποία θα παραλαμβάνετε στο email σας και θα μπορείτε να την εξαργυρώσετε μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2019, αγοράζοντας εισιτήρια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ή κάνοντας τις αγορές σας στα επίσημα προϊόντα της ομάδας μπάσκετ από την μπουτίκ στο PAOK Sports Arena και το ηλεκτρονικό κατάστημα (www.paokbcstore.gr)

Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος. Με ένα κλικ στη διεύθυνση www.keeppaokalive.com έχετε άμεσα τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποσό που θέλετε, να προχωρήσετε στην κατάθεση και να δείξετε την στήριξή σας στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τον πλέον εύκολο, κατανοητό, αλλά και ανταποδοτικό τρόπο.

Αυτό το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 ξεκινάμε.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 17:30, με την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, για να δώσουμε τη δυνατότητα και σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δεν θα είναι στο γήπεδο και ειδικά στους Έλληνες του εξωτερικού να συμμετέχουν και αυτοί με τον τρόπο τους. Όχι μόνο στον αυριανό αγώνα, αλλά κάθε μέρα και κάθε στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...