Ξεκούραση και διεθνείς

Μετά από ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα 16 αγώνων σε betshop Basket League, Basketball Champions League και Κύπελλο Ελλάδας σε διάστημα 53 ημερών, έφτασε η ώρα της πρώτης διακοπής της φετινής σεζόν.
Ξεκούραση και διεθνείς

Μετά την χθεσινή νίκη επί του Άρη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο "PAOK Sports Arena" για προπονήσεις την Πέμπτη. Απόντες θα είναι, βέβαια, οι τέσσερις διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες με Λαύριο (8/12) και τη Reyer Venezia (12/12)...

Οι Γιάννης Αθηναίου, Αντώνης Κόνιαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, η οποία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (30/11, Πάτρα) και τη Σερβία (3/12, Βελιγράδι) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα, με την Ελλάδα να έχει, ήδη, εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

O Yanick Moreira αναχώρησε σήμερα για την Ανγκόλα, όπου το τριήμερο 30/11-2/12 θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Καμερούν, το Τσαντ και την Τυνησία σε αγώνες για τον 5ο όμιλο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα της Ανγκόλα, Λουάντα.

Όσον αφορά τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο μόνος που θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο διάστημα της διακοπής, είναι ο Phil Goss.

Διαβάστε ακόμη...