To αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας…

Μία... μεγάλη σεζόν έφτασε στο τέλος της!
To αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας…

Χρειάστηκε να περάσουν 299 μέρες από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα μέσα Αυγούστου για να πέσουν οι τίτλοι τέλους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από δύο μέρες στην Πάτρα με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 3η θέση στην Basket League...

Η τελευταία μέρα έμοιαζε με όλες τις άλλες: Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν αρχικά στο "PAOK Sports Arena" και στην αίθουσα προβολής βίντεο, όπου τους μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και στη συνέχεια έδωσαν την... μάχη τους, αυτή τη φορά όχι στο παρκέ αλλά στο εστιατόριο "Karabourno" της οικογένειας Δαμιανίδη, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου άτυχου της φετινής σεζόν, Απόλλωνα Τσόχλα (με μοναδική εξαίρεση τον Δημήτρη Καραμανώλη, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ηράκλειο), ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σάββας Δαμιανίδης υποδέχθηκε την ομάδα του ΠΑΟΚ στο "Karabourno" και παρέλαβε μια φανέλα του Λίνου Χρυσικόπουλου, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους πέντε ξένους της ομάδας. Οι τέσσερις από αυτούς (Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones και Terran Petteway) θα είναι οι πρώτοι που θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα πετάξουν το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τελικό προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Διαβάστε ακόμη...