Πλήρης αλλάζει πρόσωπο!

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ το μεσημέρι το Σαββάτου 23/12 πανηγύρισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών μετά την νίκη του εκτός έδρας επι του Πρωτέα Βούλας.
Πλήρης αλλάζει πρόσωπο!

Κορυφαία παίκτρια του αγώνα χαρακτηρίστηκε η Αμερικανίδα Μάλαρντ η οποία πέτυχε 33 πόντους(15 ριμπ.).

Ο Δικέφαλος απέδειξε για ακόμα μια φορά πως όταν αγωνίζεται πλήρης και δεν έχει προβλήματα τραυματισμών μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.

Η απουσία της αμερικανίδας αθλήτριας η οποία αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό μετά τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για το θεσμό του κυπέλλου με τον ΑΟ Σπόρτινγκ, ο οποίος την άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός παρκέ και αποδείχθηκε ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα του Β.Μασλαρινού, καθώς με την Λιούις και την Αλμπάνεζ συμπληρώνουν μια εξαιρετική τριάδα ξένων οι οποίες σε συνδυασμό με τις ποιοτικές Ελληνίδες ,την διεθνή Λολίτα Λύμουρα, την Αφεντούλα Μαγαλιού αλλά και τις υπόλοιπες νέες και ελπιδοφόρες αθλήτριες που διαθέτει το τμήμα, έχουν δημιουργήσει ένα επιτυχημένο κράμα εμπειρίας και ταλέντου.

Πλέον ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφει το μυαλό του στο 2018, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να γίνεται στις 7/1/2018 με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Αθήνα, ενώ για τον θεσμό του κυπέλλου η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 23/3/2018(ημιτελικός Final 4).

Ας ελπίσουμε όλοι ότι ο προπονητής θα έχει όλες τις παίκτριες του διαθέσιμες για το υπόλοιπο μισό ώστε ο Δικέφαλος να βελτιώσει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος αλλά και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και στον θεσμό του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...