«Με καθαρό μυαλό για τη νίκη…»

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ, με την έναρξη του δευτέρου
«Με καθαρό μυαλό για τη νίκη…»

γύρου της Stoiximan Basket League, με εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στο PAOK Sports Arena, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηρακλή τόνισε: «Η διακοπή είναι αλήθεια ότι ανακόπτει τον ρυθμό των ομάδων που δεν είχαν αγώνα αυτό το διάστημα, υπήρχε ωστόσο η δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σίγουρα να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι στο γήπεδό μας, είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο στόχος μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια, είναι να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα με ποιότητα, έχει πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ελπίζω οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καθαρό μυαλό. Ο Ηρακλής ασκεί μεγάλη πίεση στη μπάλα κι εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά αυτό. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, με έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού».

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που έγιναν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμη...