Περίπατος στη Μίκρα

Ντουμπλάρισε τις νίκες του  ο "Δικέφαλος" κερδίζοντας τον Αερωπό με  38-20!
Περίπατος στη Μίκρα
Δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 του Χάντμπολ με τον "Δικέφαλο" να φτάνει σε μια άνετη επικράτησε επί του Αερωπού με σκορ 38-20. Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη παίζοντας σοβαρά από την αρχή , πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησαν στους φιλοξενούμενους σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να σκεφτούν ότι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μια βαριά ήττα...
Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει να ξεχρεώνει  ουσιαστικά από σήμερα τη βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί ΑΔΙΚΑ για τα επεισόδια του F4 της Λαμίας. Παρά το γεγονός ότι στις κερκίδες  υπήρχαν μόνο καμιά 10αριά φίλοι του "Δικεφάλου" και το σκορ από νωρίς έδειχνε τον τελικό νικητή, οι φιλοξενούμενοι δε δίστασαν να καταθέσουν ένσταση (!!!) στο ημίχρονο θεωρώντας ότι η παρουσία των ελάχιστων παρευρισκόμενων ΠΑΟΚτσήδων δε συμβαδίζει με το "κεκλεισμένων". Ότι και να πει κανείς είναι λίγο....  Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την ένσταση κατέθεσε το προπονητικό team  του Αερωπού και θεωρείται εξωπραγματικό να φέρει και άλλες συνέπειες στο πολύπαθο τμήμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπως προαναφέρθηκε ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης και κυριολεκτικά διέλυσε τον Αερωπό με το εντυπωσιακό 38-20 Όλα βέβαια ξεκινούσαν από την καταπληκτική αμυντική λειτπουργία της ομάδας, απόρροια της οποίας ήταν εύκολα γκολ στην αντεπίθεση. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 16-11 με τους φιλοξενούμενους να έχουν σχετική  επαφή, αλλά  στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας βελτιώνοντας εντυπωσιακά την άμυνα άρχισε να ξεφεύγει σταθερά. Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ οι Σεβαστίδης, Κόμινεκ, Μίτροβιτς χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν .

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Μισυρλής 3, Παλάσκας 3, Σαουλίδης 3, Μίτροβιτς 3, Μαραγκός 2, Ναουμίδης 3, Τσακίρης 6, Ιωαννίδης 1, Σεβαστίδης 7, Περβανάς, Κοκκώνης 3, Αποστολίδης 2.

Αερωπός: Κότσιφας, Μίλτσεφ, Λούσης, Λαζαρίδης 2, Τσάπας, Βουτσάς 6, Τζουβάρας, Αρβανιτίδης 2, Μισαηλίδης 1, Τσάτσος 2, Μούσιος 3, Κράλλης, Ανανιάδης 1, Γιόσμου 3.


Διαβάστε ακόμη...