Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες

Ξεκίνημα στην Α1 του χάντμπολ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 το Σάββατο, με την ομάδα μας ξεκινάει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τις υποχρεώσεις της ως πρωταθλήτρια.
Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες
Ξεκίνημα στην Α1 του χάντμπολ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 το Σάββατο, με την ομάδα μας ξεκινάει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τις υποχρεώσεις της ως πρωταθλήτρια. Ο Δικέφαλος ρίχνεται από νωρίς στα βαθιά, αφού στην πρώτη αγωνιστική φιλοξενείται στο κλειστό του Μενιδίου, στις 17.30, από την αεκ , σε ένα παιχνίδι που φέρνει μόνο άσχημους συνειρμούς και σκέψεις σε όλους μας.

Τα περιστατικά που διεξήχθησαν στη Λαμία λίγο πριν την έναρξη του φάιναλ φορ, τον περασμένο Μάιο, με τις ποινές που δέχτηκαν οι δύο ομάδες κι όσα ακολούθησαν, είναι πολύ νωπά στη μνήμη μας και σίγουρα το πρώτο ματς της χρονιάς είναι πολύ ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες.

Ο Δικέφαλος κατεβαίνει στην αναμέτρηση με τον Στέλιο Σειρεκίδη να έχει δύο σημαντικές απουσίες. Ο Νίκος Κοκκώνης και ο Θόδωρος Πετρίδης δεν ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και σίγουρα οι απουσίες των δύο παικτών αποτελούν πλήγμα για την ομάδα.

Στις δηλώσεις που φιλοξενούνται στο επίσημο σάιτ του χάντμπολ τόσο ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, όσο κι ο Κώστας Γουργούμης μιλούν για την έναρξη του πρωταθλήματος:

Κώστας Γουργούμης -τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ: « Κατεβαίνουμε με τους ίδιους στόχους, Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Υπήρξαν αλλαγές στη σύνθεση και εκ των έσω και με μεταγραφές διαμορφώσαμε το φετινό ρόστερ. Πιστεύω θα είμαστε στην τετράδα και από εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα για το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Οι αγώνες θα είναι αμφίρροποι.

Στέλιος Σεϊρεκίδης- προπονητής ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι το καινούργιο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εύχομαι μια υγιή αθλητικά χρονιά».

ΠΑΟΚ 2010-2011

Η φετινή σεζόν είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες για το Δικέφαλο αφού είναι αναγκασμένος να υποστεί τα πάνδεινα, τα οποία κληρονόμησε από τα επεισόδια που διεξήχθησαν πριν την έναρξη των φάιναλ φορ του χάντμπολ, τον περασμένο Μάιο στη Λαμία. Η περσινή χρονιά για την ομάδα του Στέλιου Σειρεκίδη ήταν απόλυτα επιτυχημένη, κι αν δεν υπήρχαν αυτά τα αρνητικά γεγονότα, ίσως να έκλεινε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με ένα νταμπλ στις αποσκευές της. Συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και στην Ελλάδα τα πήγε εξαιρετικά στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας της.

Φέτος ξεκινά και πάλι ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, όμως το πρόστιμο των 120.000 ευρώ που δέχτηκε και η ποινή αποκλεισμού της έδρας για όλο ουσιαστικά το πρωτάθλημα είναι παράγοντες που αποδυναμώνουν κατά πολύ την ομάδα. Επιπλέον, ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία ακόμη είδηση που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεδομένων και των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο χώρο. Το γεγονός ότι θα στερηθεί τη βοήθεια του κόσμου σε όλα τα ματς στο Μίκρα 3, δημιουργεί πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ το γεγονός ότι η ποινή, παρότι γίνεται σε ερασιτεχνικό σωματείο, αποτελούν τροχοπέδη στη συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει ο Δικέφαλος τα δύο τελευταία χρόνια!

Στα αγωνιστικά, η ομάδα αποδυναμώθηκε με την αποχώρηση του Νίκου Ριγανά για τη Ρουμανία και την Κωστάντζα και του Θόδωρου Ευαγγελίδη που προτίμησε το Φίλιππο Βέροιας, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου μερίμνησαν και προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση ουσίας, ενισχύοντας τον ΠΑΟΚ με τον Μίλος Μίτροβιτς στη θέση των ίντερ και προβιβάζοντας τον Ηλία Σεβαστίδη στον ίδιο ρόλο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν με τις αποχωρήσεις των δύο παικτών της ομάδας.

Φέτος, μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στo κύπελλο EHF και θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή Μπρέγκετζ. Στόχος της ομάδας είναι να προχωρήσει όσο πιο πολύ μπορεί στην Ευρώπη και να κρατήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα με ταυτόχρονη συμμετοχή και στο φάιναλ φορ του χάντμπολ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

 

Διαβάστε ακόμη...