Ισοπαλία για τους Πρωταθλητές

Μοιράστηκαν βαθμούς Π.Α.Ο.Κ. και Φίλιππος στο ντέρμπι του Χάντμπολ
Ισοπαλία για τους Πρωταθλητές
Στην πρώτη εντός έδρας απώλεια υποχρεώθηκε ο Π.Α.Ο.Κ. καθώς ήρθε ισόπαλος με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Μίκρας με 30-30 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα μας διατήρησε το πλεονέκτημα των 2 βαθμών απέναντι στους Βεροιώτες, όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με ένα γκολ διαφορά των αντιπάλων του (17-16), με το Δικέφαλο να έχει όλο αυτό το διάστημα συνεχώς το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2ου ημιχρόνου, οπότε κι ο Φίλιππος πήρε κεφάλι στο σκορ, δείχνοντας ικανός ακόμη και για το διπλό. Ο Π.Α.Ο.Κ. όμως, ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Νίκο Ριγανά, ο οποίος με τα 10 του γκολ, ηγήθηκε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά των προσπαθειών των ασπρόμαυρων με την ολική ανατροπή τελικώς να μην επιτυγχάνεται και την ομάδα μας να μοιράζεται βαθμούς κι εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι τη λήξη ήταν πραγματικό ντέρμπι.
Δεν έλειψε και η ένταση με τον Ντομπρόκοβιτς του Φιλίππου να αποβάλλεται(στο 44') για μία ακόμη φορά φέτος, όταν χτύπησε τον Πετρίδη.

Στην εκπνοή ακολούθησε ο Ραντόγιεβιτς που χτύπησε με τη σειρά του το Ριγανά. Στην αποβολή του Ντομπρόκοβιτς έγιναν επεισόδια στο χώρο των επισήμων (όπου πήγε ο παίκτης να καθίσει) και απομακρύνθηκε άρον-άρον, ενώ βρισκόμενος στα κάγκελα τα άκουσε για τα καλά.

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 12-8, 17-16 (ημ.) 22-21, 26-27, 30-30.

Π.Α.Ο.Κ.: Μισυρλής 1, Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας, Σαουλίδης, Αποστολίδης, Πετρίδης 1, Ναουμίδης 4, Ευαγγελίδης 4, Σεβαστίδης 2, Μάρκοβιτς 2, Ριγανάς 10, Κοκώνης 5, Τσακίρης 1.

Φίλιππος: Κωστακίδης, Δέλιος, Τζούφρας 7, Ραντόγιεβιτς 5, Μπαντής 4, Ρούσκοφ, Ρεμπελάκος, Γιούπης, Κότσυφας, Δεληγιάννης 4, Κορωνάς, Ντομπρόκοβιτς 6, Παπαδόπουλος 4, Γιόχανσον.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας στην Αθήνα κόντρα στην Αεκ που όλοι θυμόμαστε πως έπαιξε στον πρώτο γύρο και τι ένταση δημιούργησε σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα πήρε σχετικά άνετα το δίποντο!

Η Βαθμολογία

ομάδες / βαθμοί / ματς

•1 Π.Α.Ο.Κ. 22 13
•2 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 20 13
•3 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 17 13
•- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 17 13
•5 ΑΕΚ 14 13
•6 ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 12 13
•7 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 11 13
•8 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 10 13 (-4 β.)
•9 ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 9 13

Διαβάστε ακόμη...