Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ Mateco

Το 3Χ3 στην Α1 Χάντμπολ γυναικών, έκανε ο ΠΑΟΚ Mateco επικρατώντας της Προσοτσάνης Δράμας με 50-21 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χειροσφαίρισης Γυναικών.
Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ Mateco

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Δικέφαλος δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη έλεγξαν από νωρίς τον ρυθμό του παιχνιδιού, και έτρεξαν το γήπεδο. Με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να αντιδράσουν, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ Mateco μπροστά στο σκορ με 26-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, και ανέβαζαν σταδιακά όλο και περισσότερο την διαφορά. Στην συνέχεια ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με το παιχνίδι να «κλείνει» στο 50-21.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ Mateco έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο την αγωνιστική ανωτερότητα του, επιβάλλοντας τον ρυθμό του καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Πλέον, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη στρέφουν το βλέμμα τους στις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην IBV.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», κόντρα στην IBV, στο πλαίσιο του Round 2 του EHF European Womens Cup.

ΠΑΟΚ Mateco - Προσοτσάνη Δράμας: 50-21

Ημίχρονο: 26-11

Διαβάστε ακόμη...