Απόστολος Παλάσκας σημαίνει Χάντμπολ ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Απόστολο Παλάσκα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Απόστολος Παλάσκας σημαίνει Χάντμπολ ΠΑΟΚ!

Η «σημαία» του ανδρικού χάντμπολ του ΠΑΟΚ, παραμένει στα ασπρόμαυρα για 15η σεζόν, όντας ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Παλάσκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την στήριξη τους σε εμένα από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου μέχρι και σήμερα. Μου έδειξαν για ακόμα μία φορά για ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εμένα οικογένεια. Μέσα από μία τέτοια κατάσταση ένας αθλητής μπορεί να βγει μόνο πιο δυνατός και αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ. Ανυπομονώ για την έναρξη μίας ακόμα χρονιάς και για την στιγμή που θα επιστρέψω στα γήπεδα και θα βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, μακριά από τραυματισμούς με ψυχική και σωματική υγεία για όλο τον κόσμο!».

Διαβάστε ακόμη...