Ώρα κυπέλλου! ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο 22 Μαΐου και ώρα 16:30, τον Φίλιππο Βέροιας.
Ώρα κυπέλλου! ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας

Ο Δικέφαλος μπαίνει στην πρώτη πρόκληση της χρονιάς, αυτής του κυπέλλου, στην οποία θα κληθεί να μετρήσει τις δυνάμεις του στην δική του νέα χαντμπολική εποχή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βρεθεί σε τελικό κυπέλλου ύστερα από τέσσερα χρόνια, με τους οιωνούς να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις καθώς ο τελευταίος τελικός στον οποίο συμμετείχε ο Δικέφαλος ήταν στην Κοζάνη, όντας μάλιστα και νικηφόρος με 25-23 επί του Πανελλήνιου.

Απέναντι του στον ημιτελικό, ο Φίλιππος Βέροιας, μία ταλαντούχα και αξιόμαχη ομάδα, η οποία πήρε την πρόκριση για το F4 με μεγάλο διπλό στο Σπίτι του Χάντμπολ επί της Πυλαίας με 25-30.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΟΧΕ TV στο YouTube.

Για τον θεσμό του Final-4, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος και ο υπαρχηγός, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Πάνος Γούσιος:

«Σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά η διοργάνωση του Final-4 περιμένω να είναι μια γιορτή που την έχει ανάγκη το άθλημα μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον ημιτελικό με το Φίλιππο ώστε να επιτευχθεί ο αρχικός μας στόχος για παρουσία στον τελικό.

Σίγουρα η απουσία του Αποστόλη Παλάσκα είναι μεγάλη για εμάς, τόσο αγωνιστικά όσο και σε άλλους τομείς της ομάδας. Ωστόσο μέσα από κάθε δυσκολία πάντα υπάρχει και μία ευκαιρία στη νέα κατάσταση και θεωρώ ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να παίξουν και για τον αρχηγό τους.

Θα θέλαμε να υπήρχε η δυνατότητα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να είναι παρών και να μας δώσει έξτρα ώθηση σε αυτά τα παιχνίδια, αισιοδοξούμε να αλλάξει από τη νέα χρονιά αυτή η κατάσταση».

Νίκος Νικολαΐδης:

«Γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε φυσικά και να περάσουμε στον μεγάλο τελικό, και μετέπειτα να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Θα είναι ένα σπουδαίο event σε ένα γήπεδο όπου στο παρελθόν έχουμε κατακτήσει τον θεσμό, ελπίζω αυτό να μας φέρει γούρι. Μας στεναχωρεί που θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους αλλά βάση των συνθηκών θεωρώ πως είναι το πιο σωστό. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στην απουσία του αρχηγού μας, Αποστόλη Παλάσκα, είναι πολύ σημαντική η απουσία του αλλά όλοι στην ομάδα είμαστε έτοιμοι να του αφιερώσουμε κάθε γκολ και κάθε νίκη που θα πετύχουμε από εδώ και πέρα».

Σάββατο 22 Μαΐου 2021
Ημιτελική Φάση, Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών
ΔΑΚ Κοζάνης
16:30, ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας (ΟΧΕ TV)

Διαβάστε ακόμη...