Όλα για όλα την Κυριακή!

Στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του EHF Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως "τυπικά" φιλοξενούμενος τη Malaga στη Μίκρα, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 30-21.
Όλα για όλα την Κυριακή!

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν στην αναμέτρηση "μουδιασμένα", επιτρέποντας στην τυπικά γηπεδούχο Fertilidad Malaga να προηγηθεί με ένα σερί 5-0. Η εξέλιξη της πρώτης περιόδου βρήκε τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ, 10-4 και 13-6, με το ημίχρονο να κλείνει με 17-10 υπέρ της Fertilidad Malaga.

Στην επιστροφή, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, μπήκαν πιο δυνατά και με ένα σερί 4-0, μείωσαν σε 17-14 και στη συνέχεια σε 19-16. Ωστόσο, ένα κενό διάστημα των "ασπρόμαυρων", έδωσε και πάλι το δικαίωμα στις τυπικά γηπεδούχες να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά στα 7 τέρματα, 27-20.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος έχει γράψει ήδη ιστορία, αγωνιζόμενος για πρώτη φάση στην προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στρέφει πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής 21/02/2021, όπου υποδέχεται, αυτή τη φορά, σαν γηπεδούχος τη Rincon Fertilidad Malaga στο Γήπεδο της Μίκρας, για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του EHF Cup.

Και η δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του EHF Cup θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στου Youtube AC PAOK TV.

Rincon Fertilidad Malaga - ΠΑΟΚ: 30-21

Ημίχρονο: 17-10

Διαβάστε ακόμη...