Aπλά υπέροχες...

Για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco επικράτησε στο «Σπίτι του Χάντμπολ», του Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας με σκορ 43-22...
Aπλά υπέροχες...

Αμφίρροπο παιχνίδι στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Στη συνέχεια, με τις Χατζηπαρασίδου και Ζύγουρα να ηγούνται στο σκοράρισμα, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 7-4. Στα μέσα του ημιχρόνου, ο Δικέφαλος ανέβαζε διαρκώς στροφές, με αμυντική προσήλωση και εξαιρετική ανάπτυξη στο ανοιχτό γήπεδο, προηγήθηκε με διαφορά 5 τερμάτων (10-5). Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε σταθερά διαφορά ασφαλείας από τις αντιπάλους, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου με ένα επιθετικό ξέσπασμα, πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με double scor (18-9).

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με τις Χατζηπαρασίδου, Ζύγουρα και Νίκολιτς να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην επίθεση, προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά τερμάτων (22-11). Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος δεν έχασε τη συγκέντρωσή του σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει τη διαφορά στα 16 τέρματα (29-13). Προς το τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν έριξε καθόλου το ρυθμό του, με πίεση στην άμυνα και αριστουργηματική ανάπτυξη στην κόντρα επίθεση, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 34-17. Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το τελευταίο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει με χαρακτηριστική άνεση το σκορ σε υψηλά επίπεδα, με το τελικό σκορ να γράφει 43-22.

Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ, κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, δίχως να επιτρέψουν στις φιλοξενούμενες σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.
Το βλεμμα πλέον στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο Προσοτσάνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Ηandball Premier Γυναικών.

ΠΑΟΚ Μateco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Ανδρεανίδου, Χατζηπαρασίδου (11), Ζυγούρα (10) , Γκάτζιου (12), Μπατζαρακούδη, Παναγιωτίδου, Νίκολιτς (5), Σαμολαδά (1), Κατσούνη, Μεντεσίδου, Μαυροσαββίδου (2), Σεβδίλη (1), Καραχαρίση (3), Στοβανόφσκα, Στογιάνοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...