Το καθήκον του ο ΠΑΟΚ στη Νάουσα

Με νίκη συνέχισε την αήττητη μέχρι τώρα πορεία του το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε στη Νάουσα του τοπικού Ζαφειράκη με 22-29, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Handball Premier.
Το καθήκον του ο ΠΑΟΚ στη Νάουσα

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος δεν πατούσε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα δύο τερμάτων, 2-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βρήκε τον καλό του εαυτό, ισοφαρίζοντας σε πρώτη φάση σε 2-2 και περνώντας μπροστά στη συνέχεια με 3-4. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ζαφειράκης δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος ανέβηκε αμυντικά, έπαιξε ορθολογικά στην επίθεση, κλείνοντας το πρώτο μέρος προηγούμενος στο σκορ με έξι, 8-14.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχασαν τον ρυθμό τους σε κανένα σημείο του αγώνα, αυξάνοντας στα μέσα του ημιχρόνου την διαφορά στα οκτώ τέρματα, 13-21. Δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 15-25. Με την διαφορά να μένει σε υψηλά επίπεδα, ο Παναγιώτης Γούσιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Ο αγώνας τελείωσε στο 22-29, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 17:00 κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...