Ισοπαλία με Δράμα στη Μίκρα!

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Handball Premier o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Δράμα 86 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», με σκορ 20-20.
Ισοπαλία με Δράμα στη Μίκρα!

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και πήρε προβάδισμα 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Με τους δύο τερματοφύλακες να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές κύλησαν τα πρώτα 20λεπτα της αναμέτρησης με το σκορ να διαμορφώνεται σε αυτό το διάστημα στο 6-4 υπέρ της ομάδας μας.

Ενώ μια δίλεπτη αποβολή συνοδεία πέναλτι και βιαστικές επιλογές στην επίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 24', 6-6. Στο σημείο αυτό Καραγκιοζόπουλος και Σεϊρεκίδης "μίλησαν" δίνοντας εκ νέου αβάντζο 2 τερμάτων στο Δικέφαλο, 8-6. Με τον Άρσιτς να συνεχίζει να δηλώνει παρών αλλά και με δίλεπτη του Τσαναξίδη κύλησαν τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου με Καραγκιοζόπουλο και Παλάσκα με πέναλτι να γράφουν το 9-7, το οποίο ήτσν και σκορ ημιχρόνου.

Με τους τερματοφύλακες να έχουν την τιμητική τους ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Έπειτα ο ΠΑΟΚ πετούσε φωτιές και με τους Παπαβασίλη, Καραγκιοζόπουλο και Σεϊρεκίδη να είναι ασταμάτητοι, έτρεξε ένα σερί 4-0, με το σκορ να γίνεται 16-11. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα ένα μπλακ άουτ της ομάδας έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, 20-20.

Εν κατακλείδι, όταν ο ΠΑΟΚ «έτρεχε» με καλό τρανζίσιον γκέιμ, είχε λύσεις, όταν πήγαινε σε σετ παιχνίδι φώναζε παρούσα και η φιλοξενούμενη ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη καθώς και η πινακίδα που δέσπωζε στο κέντρο του γηπέδου μπρόστα από την γραμματεία, «04//10/1999, Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Στο ημίχρονο του αγώνα το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ τίμησε τον Δημήτρη Μάναρη, πρόεδρο της Family Food, για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου, με τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 5-3, 6-4, 7-6, 9-7 (ημχ), 10-8, 11-9, 15-11, 18-13, 19-16, 20-20

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 2, Νικολαΐδης 1, Γιορανίδης, Παλάσκας 2, Τσαναξίδης, Μέντουριτς 3, Λιάπης, Κυριακίδης 1, Στογιάνοβιτς, Σεϊρεκίδης 4, Καβουσανάκης 3, Καραγκιοζόπουλος 4, Τζωρτζίνης, Βελισσαρίου

Διαβάστε ακόμη...