Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας

Οι δηλώσεις του Εφόρου κ. Δημήτρη Χασεκίδη και του αρχηγού του ΠΑΟΚ Απόστολου Παλάσκα μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας

Δημήτρης Χασεκίδης:
«Στόχος μας ήταν η νίκη στην πρεμιέρα, να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και το καταφέραμε σήμερα... Σίγουρα, η ομάδα μας είναι νέα, πράγμα που φάνηκε από τη νευρικότητα που έβγαλε σε νέα διαστήματα, αλλά σίγουρα αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Σε μία περίοδο δύσκολη, λόγω της πανδημίας, προσπαθήσαμε να θέσουμε γερές βάσεις, να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και, σε βάθος τριετίας, να φτάσουμε εκεί που θέλουμε! Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζει και εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να είμαστε οι καλύτεροι!».

Απόστολος Παλάσκας:

«Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς! Για εμάς, σήμερα, ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί στην πρεμιέρα πάντα υπάρχει άγχος, όσο καλή και να είναι μία ομάδα. Εμείς κατορθώσαμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θέλαμε για να ξεκινήσει θετικά η σεζόν και, πιστεύω ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε. Βγάλαμε πάθος και διάθεση να παίξουμε και να τρέξουμε, έγιναν βέβαια και λάθη, που οφείλονται κυρίως στο άγχος της πρεμιέρας. Κάθε βδομάδα θα είμαστε όλο και καλύτεροι για να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η πρωτιά στον όμιλό μας»

Διαβάστε ακόμη...