Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γούσιος

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη τριετούς συνεργασίας με τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο.
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γούσιος

Η προπονητική καριέρα του Παναγιώτη Γούσιου ξεκίνησε το 2004 από ηλικιακές κατηγορίες, στις οποίες πρόσθεσε τις πρώτες διακρίσεις στο παλμαρέ του.

Με τον κόσμο του ανδρικού ασχολήθηκε το 2009, όπου ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια.

Το 2013 ξεκίνησε στο ανδρικό της Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, στην οποία παρέμεινε μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, μετρώντας συνεχείς ανόδους.

Στις διακρίσεις του κατέχει πολλούς τίτλους σε ηλικιακές κατηγορίες, τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς επειδή θεωρώ ότι δεν είναι μόνο σημαντικό να κοιτάς μπροστά, αλλά να κοιτάς από που προέρχεσαι, από πλευράς μου θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, η οποία για μένα δεν είναι μία απλή ομάδα, αφού συνδέθηκα μαζί της για 11 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους κύριους Αμπατζίδη και Κουκμίση, οι οποίοι τρέχουν διοικητικά την ομάδα της Πυλαίας, και ιδιαίτερα τον κύριο Αντωνιάδη, τον πρόεδρο της Πυλαίας. Για την καινούργια πρόκληση, θεωρώ για μένα είναι πολλά τα κίνητρα, γνωρίζω τόσο για μένα αλλά και για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει διοικητικά το νέο ξεκίνημα, ίσως είναι πολύ δύσκολο το timing.

Ωστόσο υπάρχει κάτι κοινό, η φιλοδοξία. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να γίνει ελκυστική για τους χαντμπολίστες, ταυτόχρονα για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο της ομάδας. Φυσικά, θα βρίσκομαι και από κοντά σε ότι αφορά στο κομμάτι της ανάπτυξης, καθώς είναι σημαντικό η ομάδα να παράγει τους δικούς της μελλοντικούς χαντμπολίστες. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κύριο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Υπεύθυνο του τμήματος, κύριο Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος μου έδειξε μεγάλη θέληση ώστε να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας».

Καλώς ήρθες Coach!

Διαβάστε ακόμη...