«Να επιβιώσει το άθλημα που τόσο πολύ αγαπάμε και υπηρετούμε»

Με αφορμή επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των πρωτοπόρων της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco και Ο.Φ Νέας Ιωνίας, ο έφορος του τμήματος, κος Δημήτριος Χασεκίδης, δήλωσε σχετικά στο acpaok.gr:
«Να επιβιώσει το άθλημα που τόσο πολύ αγαπάμε και υπηρετούμε»

«Λαμβάνοντας υπόψιν και την επίσημη τοποθέτηση των αθλητριών όλων των ομάδων που ζητούσαν διακοπή του πρωταθλήματος για λόγους προστασίας της υγείας τους αλλά και της μελλοντικής εξέλιξης του αθλήματος, oι δύο ομάδες σε καλό κλίμα, πρότειναν από κοινού τη μη διεξαγωγή των τελικών και την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος. Πάνω από όλους και όλα, προτάσσουμε την υγεία των αθλητριών και την βιωσιμότητα του αθλήματος, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στο διηνεκές.

Οφείλω να τονίσω εδώ, ότι σεβόμαστε απεριόριστα όλους τους Συλλόγους της Α1 Γυναικών, ισότιμα, και ιδιαίτερα την Αναγέννηση Άρτας με την τεράστια ιστορία της στο άθλημα. Μάλιστα, η Νέα Ιωνία πρότεινε την ανακήρυξη του ΠΑΟΚ Mateco ως πρωταθλητή της φετινής περιόδου, λόγω πρωτοπορίας του στην βαθμολογική κατάταξη έως τώρα, ενώ από κοινού προτείναμε τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από την Α1 Κατηγορία.

Οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι, να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του τα μέγιστα, σε αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία, προκειμένου να επιβιώσει το άθλημα που τόσο πολύ αγαπάμε και υπηρετούμε. Η απόφαση πλέον βρίσκεται στα χέρια της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε ακόμη...