Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού!

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πελεκίδη, και των Μαρίγια Νίκολιτς και Μπρούνα Καμπόιμ, στο acpaok.gr, μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Φιλίππειο.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού!

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Το παιχνίδι εξελίχθηκε από την αρχή όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει στο πλάνο μας, δουλέψαμε πάρα πολύ καιρό γι'αυτό το ματς, η ομάδα μας ουσιαστικά δουλεύει γι'αυτά τα παιχνίδια, τον τελικό του κυπέλλου, και τους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον οι στόχοι μας είναι το νταμπλ. Ο πρώτος στόχος επετεύχθει, κυριαρχίσαμε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και ήταν δίκαιη και άξια η κατάκτηση του κυπέλλου.

Πάντα ο τερματοφύλακας επειδή είναι μέρος της άμυνας εξαρτάται η αποδοσή του, από την απόδοση της άμυνας, σήμερα η άμυνά μας ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αυτό γιατί ξέρουμε ότι τα ματς κερδίζονται από εκεί, είχα αναφέρει πριν τον τελικό ότι το ματς θα κριθεί στην άμυνα και στους τερματοφύλακες, κυριαρχίσαμε κατακράτος εκεί και γι'αυτό βγήκε η Μπρούνα (Καμπόιμ) MVP.

Όλες οι αθλήτριές μου ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, κάθε μία έβαλε το λιθαράκι της και έφτασε η ομάδα, εκεί που έφτασε».

Μαρίγια Νίκολιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, κερδίσαμε το κύπελλο, είμαστε πολύ καλή ομάδα, πιο δυνατή από την Νέα Ιωνία, είναι ο πρώτος στόχος που πετύχαμε, είμαι χαρούμενη που είχαμε πολλούς φιλάθλους και υποστηρικτές στο γήπεδο, που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη αλλά και από άλλες κοντινές περιοχές, και τους περιμένω τόσο στην Μίκρα όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος στην Νεάπολη. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και την αντίπαλη ομάδα για τον δίκαιο αγώνα που έδωσαν. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα.

Κάθε φορά που παίζεις ένα τελικό, είναι δύσκολος, γιατί δεν γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ήμασταν έτοιμες για όλα, κυρίως επειδή στην Αθήνα, στο πρωτάθλημα δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Κάναμε το παιχνίδι μας σήμερα, έγιναν σίγουρα κάποια λάθη, ήταν λογικό γιατί είχαμε κάποιες κοπέλες που έπαιξαν τον πρώτο τους τελικό, αλλά όλα πήγαν καλά».

Μπρούνα Καμπόιμ:

«Αν δει κανείς το σκορ πιστεύει ότι ήταν εύκολο, άλλα όχι τόσο, ειδικά στην αρχή παλέψαμε πολύ σκληρά με την Νέα Ιωνία. Όλη την βδομάδα, ασχοληθήκαμε και προετοιμαστήκαμε ειδικά γι'αυτό αυτό το ματς, πως θέλει η αντίπαλη ομάδα να επιτείθεται και να σουτάρει. Στην αρχή της αναμέτρησης μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα, ήταν λογικό, είναι καλή ομάδα, φυσικά εμείς ήταν σα να παίζαμε εντός έδρας, είχαμε τους φιλάθλους μας εδώ, τον όγδοο παίκτη μας, τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, και μας βοήθησαν πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα αλλά και επίθεση, κάναμε κάποια λάθη αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι, παίξαμε πιο χαλαρά και το απολαύσαμε.

Δεν περίμενα να κερδίσω τον τίτλο του MVP, είμαι παίκτης που παίζει για την ομάδα, και πάνω απ'όλα θέλω να κερδίζω. Όταν άκουσα ότι βγήκα MVP, δεν το πίστευα, είπα αλήθεια; ποια είναι η Μπρούνα; Όμως είναι ευχαρίστησή μου, που πήρα αυτόν τον τίτλο, αλλά σίγουρα τον άξιζαν όλες οι κοπέλες, που έπαιξαν, η Βάσια (Γκάτζιου) έπαιξε πολύ καλά, η Τέγια (Φερφόλια), η Μαρίγια (Νίκολιτς), αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος πήρα εγώ τον τίτλο του MVP!»

Διαβάστε ακόμη...