Στον τελικό με νίκη επί της Αναγέννησης!

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος του γυναικείου χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Αναγέννηση Άρτας με 32-24 ...
Στον τελικό με νίκη επί της Αναγέννησης!

Σε έναν ημιτελικό αγώνα, που αποτέλεσε "αναπαράσταση" του περσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του ΠΑΟΚ Μateco και της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ο Δικέφαλος κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικού του θεσμού.

Η ομάδα μας μετά το «χιτσκοκικό» φινάλε και τη νίκη που κατέκτησε επί του Ο.Φ.Ν.Ι. το Σάββατο 18 Ιανουαρίου για το θεσμό του πρωταθλήματος, γύρισε στο σπίτι της, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για μία ακόμη χρονιά...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυρες» δεν άργησαν να χτίσουν μία διαφορά των +4 γκολ, 7-3 στο 10', την οποία διατήρησαν και στη συνέχεια, κλείνοντας τελικά το ημίχρονο, προηγούμενες με +5 γκολ, 13-8.

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, δεν έχασαν το προβάδισμα, 19-15, με τις αντίπαλες να προσπαθούν να αντισταθούν, μειώνοντας τη διαφορά στα 3 γκολ, 23-20. Παρ' όλες τις προσπάθειες αντίστασης των φιλοξενουμένων, οι «ασπρόμαυρες» διεύρυναν και πάλι το προβάδισμα στο +5, 27-22 στο 50'. Τα τελευταία 10' της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον ΠΑΟΚ Mateco να παίρνει τη νίκη με 32-24.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2019 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά στην Άρτα.

Πλέον, ο Δικέφαλος περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Βέροια 2017- ΟΦΝ Ιωνίας την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020.

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 9, Νούσια, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 5, Ζυγούρα 3, Κρίτζαλη, Camboim, Σαμολαδά 3, Μούρνου 3, Ferfolja 3, Τσικνάκη, Κωστοπούλου 1, Μεντεσίδου 4, Νikolic 1, Βαφειάδου, Ματαρώνα

Διαβάστε ακόμη...