Διεύρυνε το απόλυτο των νικών του

Το απόλυτο των νικών διεύρυναν οι «Νταμπλούχες» του ΠΑΟΚ Μateco, οι οποίες υποδέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στο κλειστό της Νεάπολης τη Βέροια 2017, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 38-20.
Διεύρυνε το απόλυτο των νικών του

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα, το οποίο στα πρώτα 10' ήταν στα +4 γκολ, 8-4. Η μεγάλη αντίσταση που προσπάθησαν να προβάλουν οι αντίπαλες κράτησε χαμηλά το δείκτη της διαφοράς, 15-11, με τις ασπρόμαυρες να λένε την τελευταία λέξη, ανοίγοντας το σκορ στο +6, 17-11, σκορ, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επιστροφή, τα κορίτσια του Δικεφάλου, πάτησαν... γκάζι και, μην αφήνοντας ιδιαίτερα περιθώρια στις φιλοξενούμενες «εκτόξευσαν» τη διαφορά στο +10, 24-14, με τη συνέχεια... να είναι εκπληκτική, αφού οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν να προηγούνται με +17, 32-15 για να κλείσουν την αναμέτρηση με 38-20.

Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε το δικαίωμα στο Δημήτρη Πελεκίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες αθλήτριες, οι οποίες το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Γενικά, οι αγώνες του τμήματος είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς μια κορυφαία ομάδα να διαχειρίζεται το ρόστερ της, δίνοντας εσωτερικό κίνητρο στις αθλήτριες να γίνονται ακόμη καλύτερες.

Στα μελανά σημεία του αγώνα, ο τραυματισμός της αθλήτριας των φιλοξενουμένων, Mica Covic, στην οποία ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, αυτή για το θεσμό του κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 την ομάδα του Honda Πανοράματος για τη φάση των «8».

ΠΑΟΚ Μateco - Βέροια 2017: 38-20

Διαβάστε ακόμη...