Πέρασε στους "4" με διπλό στη Μίκρα!

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 17-26 την ΑΕΣΧ Πυλαίας και πέρασε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ!
Πέρασε στους "4" με διπλό στη Μίκρα!

O Δικέφαλος περιμένει πλέον το ζευγάρι ΑΕΚ-Διομήδης (1-0 νίκες, 30/4 στο Άργος) για να μάθει τον αντίπαλό του!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε νευρικά στο παιχνίδι, και έδωσε την ευκαιρία στην Πυλαία να προηγηθεί από νωρίς, και μάλιστα με 4-0 στο πρώτο πεντάλεπτο. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Στέλιου Σειρεκίδη πήραν μπρος, και με συνεχόμενες καλές επιθέσεις και άμυνες, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Μαστορογιάννη στο 12'. Οι δύο ομάδες από εκεί και έπειτα πήγαιναν μαζί, μέχρι να κάνει ο Πετρίδης το 6-7, και να βάλει σε θέση «οδηγού» τους «ασπρόμαυρους». Το ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 7-9, που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Παντελή Κωστακίδη, ο οποίος σημείωσε σε 30 λεπτά, 4 γκολ!

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι, και με ένα καλό σερί στα πρώτα λεπτά, πήρε διαφορά ασφαλείας με 5 γκολ στο 10-15, μετά από τέρμα του Αραμπατζή στο τέταρτο του ημιχρόνου. Η πολύ καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ σε όλα τα σημεία του γηπέδου φάνηκε στο σκορ, το οποίο συνεχώς ανέβαινε, και έφτασε ακόμα και σε διψήφια νούμερα, καθώς με γκολ του Κοκκώνη, ο δείκτης εκτοξεύθηκε ακόμα και στα 10 τέρματα, 2' πριν το τέλος του αγώνα!

Το τελικό 17-26, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τον Δικέφαλο να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του και να κερδίζει εύκολα την σειρά, παρά τις απουσίες που αντιμετώπισε!

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 4-2, 5-5, 6-5, 6-7, 7-9 (ημχ.) 8-10, 8-12, 10-15, 13-18, 16-22, 17-26

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Ελέτα 2, Ορφανουδάκης, Καραπαναγιωτίδης, Αποστολίδης, Τσαναξίδης 5, Ανανιάδης 1, Μάτοβιτς 1, Καλόμοιρος 4, Μπάτζιος, Καβουσανάκης 1, Πετρίδης, Παπαγεωργίου, Αλατσατιανός, Κουκμίσης 3, Αντωνιάδης, Γιαννακίδης.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας, Τσεσμετζίδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης 4, Νικολαΐδης, Γιαννακίδης, Κωστακίδης 9, Λοΐζος 1, Μαστορογιάννης 5, Ελοζίεβα 1, Κυπραίος, Γιόσμου, Τεληκώστογλου.

Διαιτητές: Κατσίκης -Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 9-2, Πέναλτι: 2/2-6/6, Κόκκινη κάρτα: Καλόμοιρος 59.46 (τρία δίλεπτα), Γούσιος 48.13 (έντονη διαμαρτυρία), Αντωνιάδης 43.25 (έντονη διαμαρτυρία)

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: 

Α) Στο 43.26 του αγώνα ο συνοδός της Α' ομάδας Αντωνιάδης Μιχαήλ εισήλθε διαμαρτυρόμενος στον αγωνιστικό χώρο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές μετά από υπόδειξη του παρατηρητή.

Β) Στο 48.13 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Α προπονητής της Α΄ομάδας Γούσιος Παναγιώτης για έντονη διαμαρτυρία.

Γ) Στο 48.13 ο αθλητής της Α' ομάδας Αποστολίδης Παναγιώτης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα γιατί προσήλθε διαμαρτυρόμενος έντονα στο τραπέζι της γραμματείας σχολιάζοντας επανειλημένα και απρεπώς τις αποφάσεις των διαιτητών με τη φράση «τι ναι αυτά που σφυρίζουν ρε;». Η ποινή δόθηκε κατόπιν υποδείξεως του παρατηρητή».

Διαβάστε ακόμη...