Νίκησε Αερωπό, επέστρεψε στις νίκες

Επιστροφή στο κλειστό της Νεάπολης για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, o οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου τον Αερωπό Έδεσσας.
Νίκησε Αερωπό, επέστρεψε στις νίκες

Ο Δικέφαλος, ο οποίος έπρεπε να διαχειριστεί τον ψυχολογικό φόρτο από την ήττα της προηγούμενης Κυριακής, στόχο είχε να επανέλθει στις νίκες και αυτό ακριβώς έκανε..

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV έχτισε από την αρχή του αγώνα ένα ποβάδισμα των +2 γκολ, το οποίο προσπαθούσε να αυξήσει, με τον Αερωπό Έδεσσας να προβάλλει ένα δυνατό πρόσωπο στην άμυνα. Παρ' όλα αυτά, ήταν θέμα χρόνου για τους ασπρόμαυρους να... αυξήσουν ρυθμούς και να πάνε τελικά στα αποδυτήρια προηγούμενοι με +6 γκο΄λ, 12-6.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος με τους Κωστακίδη, Κυπραίου και Παλάσκα έχτισε μια διαφορά των +7 γκολ, 15-8. Με τους αντιπάλους να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση, η διαφορά μειώθηκε στο 18-15, με τον αγώνα να λήγει με 21-17 τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Απόστολος Παλάσκας με 6 γκολ, με τον Βαγγέλη Αραμπατζή να ακολουθεί με 5 γκολ.

Η 8η αγωνιστική της Handball Premier είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, όπου ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίβο Συκεών στις 18:00.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Αερωπός Έδεσσας: 21-17

Ημίχρονο: 12-6

Διαβάστε ακόμη...