«Πρέπει να φανούμε δυνατοί με Δούκα»

Για τη νίκη μέσα στην έδρα της Αλοΐζιανς αλλά και για την ρεβάνς που θα γίνει στην Μίκρα, μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Άκης Κυπραίος.
«Πρέπει να φανούμε δυνατοί με Δούκα»

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου στην Μάλτα, αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Δούκα.

Αρχικά για το μάτς στο πλαίσιο του Challenge Cup, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι εύκολο για εμάς, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι τελείως ερασιτεχνική. Παρόλα αυτά εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας, δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα στον αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε την εύκολη νίκη με σκορ πρόκρισης».

Πρόσθεσε για τον επαναληπτικό αγώνα ότι: «Θεωρώ πως θα είναι μια τυπική διαδικασία ο αγώνας που θα γίνει στην Μίκρα, ωστόσο πρέπει και εκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την παρουσία περίπου 60 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Μάλτα: «Ήταν κάτι το εκπληκτικό! Έκαναν τόσα χιλιόμετρα ώστε να έρθουν σε μια ξένη χώρα ώστε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν με την φωνή τους. Ήταν ωραίο συναίσθημα».

Για τον αγώνα που θα ακολουθήσει με τον Δούκα: «Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για αυτό το παιχνίδι, ώστε να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με το παιχνίδι του Σαββάτου όμως, που θα είναι και μια καλή προπόνηση για εμάς ώστε να φανούμε πιο δυνατοί με τον Δούκα»

Διαβάστε ακόμη...