Έκαναν ότι μπορούσαν...

H ομάδα Χάντμπολ γυναικών εχασε το πρωτάθλημα με 3-0 στις νίκες μη μπορωντας να ανατρέψει τη σειρά μέσα στην έδρα του.. Στο τρίτο αγώνα της σειράς ηττήθηκε με 22-23, από τη νέα Ιωνία.. Δηλώσεις Γρηγορίας Γκόλια, προπονήτριας του ΠΑΟΚ..
Έκαναν ότι μπορούσαν...

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει σήμερα στη Μίκρα επί της Ν. Ιωνίας και να πάει τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι.

Η ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια, ενώ σε όλη τη διάρκεια κρατούσε καλά τον έλεγχο του παιχνιδιού, τα τελευταία δέκα λεπτά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ.

Τα κορίτσια θα συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθειά τους, ώστε να επιστρέψουν από τη νέα σεζόν στα γήπεδα πιο δυνατές.

Μεγάλη απόκριση είχε το κάλεσμα που έκανε η γυναικεία ομάδα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μιας και ο τελευταίος σήμερα βρέθηκε κοντά της να την υποστηρίξει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΠΑΟΚ- ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ: 22-23

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-3, 6-6, 8-9, 9-10, 11-11 (ημχ.), 14-13, 17-14, 18-14, 19-18, 20-20, 22-23

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Νούλα 3, Τσαουσίδου 1, Παναγιωτίδου, Τζέριτς, Μούρνου 2, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη, Προκοπίδου 7, Κολοτζιέφσκα 4, Βαφειάδου 3, Κυρικλίδου, Μεντεσίδου, Μάστακα 2, Σελεμίδου, Ζερβού, Μπάδη.

ΟΦΝΙ (Ναϊσίδου- Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Μανιά, Αργυροπούλου, Μίλασιτς 3, Παπανικολάου 4, Πάπα 7, Σαϊντοβα, Ζυγούρα, Μακρή, Τσάκαλου 7, Διακογιάννη 2, Κοντοστεργίου, Σαραντάκου, Ζηνωνίδου, Χρονοπούλου, Καραμάνου.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 2/3-5/6

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στην Νέα Ιωνία. Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κρατήσουμε το προβάδισμα και να φτάσουμε στη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε περισσότερο και την επόμενη σεζόν να επιστρέψουμε στους τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...