Ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας volley!

Η ομάδα που την περασμένη αγωνιστική σεζόν μας έκανε περήφανους με τα κατορθώματά της (νταμπλ), ετοιμάζεται να κυνηγήσει υψηλούς στόχους και φέτος...
Ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας volley!

Παρά τις αποχωρήσεις τριών βασικών παικτών στις θέσεις των ξένων (Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς, Ρανγκέλ) και την έλευση καινούριου προπονητή (Ζελιάσκοφ), ο Δικέφαλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα είναι και φέτος πολύ ανταγωνιστικός, τόσο στους εντός Ελλάδας αγώνες, όσο και στους εκτός (Champions League)!

H διοίκηση φρόντισε να διατηρήσει τον κορμό των Ελλήνων παικτών ανανεώνοντας τη συνεργασία με τους Κουρνέτα, Παντακίδη, Γκαρά, κράτησε τον Χιμένες, ενώ έφερε στο Παλατάκι τον αρχηγό της Εθνικής Κούβας Ρονάλντο Αμπρέου Σεπέντα, στη θέση του Γκόμεζ. Ο Σεπέντα μαζί με τον Χαβιέρ Χιμένες θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο στην επίθεση του Δικεφάλου.

Για τις άλλες δύο θέσεις των ξένων, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε (αλλά δεν ανακοινώθηκαν επίσημα ακόμη) με τον 23χρονο Xαβανέζο ακραίο Σκοτ Χάρτλεϊ και τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό, Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ.

Στον Δικέφαλο θα αγωνίζεται επίσης ο Θάνος Τερζής, πασαδόρος , που επέστρεψε στον Δικέφαλο μετά από 16 χρόνια.  Η ομάδα που στήνεται θα παλέψει να διατηρήσει τα κεκτημένα και είμαστε βέβαιοι πως θα ζήσουμε και φέτος στην PAOK Sports Arena μεγάλες στιγμές!   

Διαβάστε ακόμη...