Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς

To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά για την αγωνιστική περίδο 2014-2015. Ο αθλητής αγωνίζεται ως λίμπερο είναι 29 ετών και έχει ύψος 1.85.
Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Κάνει σταθερά βήματα και με τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες δείχνει πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν. Με τον κ.Καλμαζίδη δεν έχω συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Όσο για το αν οι μεταγραφές που έγιναν αποτέλεσαν δέλεαρ για τον Ορεστιαδίτη λίμπερο να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι είπε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και επηρέασαν την επιλογή μου. Όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι στοχευμένες. Χαίρομαι που στον ΠΑΟΚ θα είμαι με αθλητές που έχω δουλέψει στο παρελθόν και είχα πολύ καλή συνεργασία. Με τον Βασίλη Κουρνέτα ήμασταν συμπαίκτες στον Φοίνικα Σύρου, με τον Γιάννη Παντακίδη στη Λαμία , ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γιάννη Κυριακίδη με τον οποίον είχαμε πέρυσι άψογη συνεργασία. Όσο για τον Ερνάντο Γκόμεζ δεν χρειάζονται συστάσεις σαφώς είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Από τις μεταγραφές που έχουν γίνει φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτές. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καλή προπόνηση, χημεία και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά».

Τέλος ο νέος αθλητής του ασπρόμαυρου τμήματος εμφανίστηκε σίγουρος πως τη νέα χρονιά θα φέρουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ γήπεδο: «Είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά με τις εμφανίσεις μας θα δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να στηρίξει την ομάδα και μέσα στο σπίτι της και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πορεία του

2013-2014 Άρης

2012-2013 Φοίνικα Σύρου

2010-2012 Λαμία

2009-2010 ΕΑ Πατρών

2007-2009 Λαμία

2006-2007 Ορεστιάδα

2005-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

1999-2005 Ορεστιάδα

Διαβάστε ακόμη...