«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κυριακίδης δήλωσε...
«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

«Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Βλέπω ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια σε όλους τους τομείς από τον σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο ο έμπειρος ακραίος τόνισε: «Οι υγιείς συνθήκες εργασίες και η στάση της διοίκησης που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στέκεται αξιοπρεπέστατα. Ελπίζω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο ο έμπειρος αθλητής επισήμανε: «Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ομάδα από τις κινήσεις που βλέπω μέχρι στιγμής να γίνονται από τη διοίκηση πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να είμαστε όλοι γεροί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε όλοι υγιείς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι και να είναι αυτοί.

Σε ερώτηση για αν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη ο έμπειρος παίκτης είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Καλμαζίδη αλλά έχω ακούσει από συναθλητές μου τα καλύτερα λόγια. Από τις συζητήσεις που είχα μαζί το είδα ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων σε εισαγωγικά αυτό, που προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του στο έπακρο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Διαβάστε ακόμη...