Με τον γάβρο στο Volley

Πέντε στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, ο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται το Σάββατο στις 18.30, τον Ολυμπιακό
Με τον γάβρο στο Volley
Πέντε στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, ο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται το Σάββατο στις 18.30, στο Παλατάκι, τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα που προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά κι από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου από το Φοίνικα Σύρου, διέρχεται μία αγωνιστική κάμψη που σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα, κάνουν το έργο του προπονητή του Δικεφάλου εξαιρετικά δύσκολο και την αναμέτρηση εξίσου δύσκολη.

Ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να σηκώσει κεφάλι και να καταφέρει έστω και στο τέλος να σώσει τη χρονιά με νίκες οι οποίες θα τον φέρουν σε θέσεις πλέι οφ. Άλλωστε από την αρχή της περιόδου αυτός ήταν κι ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση και η ομάδα. Μάλιστα, για να καταφέρει ο Π.Α.Ο.Κ. να πετύχει το στόχο του πλέον, θα πρέπει να περιμένει και συνδυασμούς αποτελεσμάτων, που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του..

Το πρόγραμμα που έχει μπροστά του με 3 εντός έδρας παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 με άμεσους συνδιεκδικητές του στη βαθμολογία (Ολυμπιακό, Φοίνικα, Αρη) και 2 εκτός (Πανελλήνιο, Ηρακλή), δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα να πιστέψει ότι τελικά θα καταφέρει και την ύστατη στιγμή θα πλασαριστεί στην πρώτη 8άδα.

Η ήττα της περασμένη εβδομάδας πίκρανε πάρα πολύ τους παίκτες και τον Γιάννη Μέλκα, κυρίως από τη στιγμή που προήλθε και πάλι από δικά τους λάθη. Το θετικό ήταν ότι κατόρθωσε να πάρει βαθμό κι έτσι έχει κατάφερε να είναι και πάλι ζωντανός.

Από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να λείψει και πάλι ο Θόδωρος Μποζίδης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Λινς, αλλά κι ο Χιετάνεν, του οποίοι οι ενοχλήσεις στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως.. Για το παιχνίδι ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε την αποστολή μας, όπως και ξέρουμε πώς δεν θα τα παρατήσουμε. Είναι αλήθεια πως όλη την χρονιά ταλαιπωρούμαστε με τραυματισμούς, η εικόνα μας δεν είναι αυτή που μπορεί να έχει η ομάδα, και μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση. Συνεχίζουμε έτσι και ελπίζω να σταματήσουν κάποια στιγμή αυτά τα προβλήματα τραυματισμών. Το πρωί του Σαββάτου θα αποφασίσουμε να δούμε αν θα παίξει ο Γιάνοσικ»

Ο Π.Α.Ο.Κ. διανύει πλέον την πιο κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα και η παρουσία όλων μας κρίνεται επιβεβλημένη. Το παιχνίδι διεξάγεται σε ημέρα και ώρα όπου κανένα άλλο τμήμα του συλλόγου δεν αγωνίζεται εντός έδρας κι έτσι κανείς δεν έχει δικαιολογία για οτιδήποτε!!

Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΎ

Διαβάστε ακόμη...