«Σε παιχνίδι τέτοιας σημασίας μπορεί να υπάρξουν και μεταπτώσεις»

Iκανοποιημένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την επικράτηση με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».
«Σε παιχνίδι τέτοιας σημασίας μπορεί να υπάρξουν και μεταπτώσεις»

Σημειώνεται ωστόσο πως ο κόουτς του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε και για τις μεταπτώσεις στην απόδοση αποδίδοντάς την στην ένταση και τη σημασία που είχε για την ομάδα του η αναμέτρηση ενάντια στους ισχυρούς «ερυθρόλευκους».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο 53χρονος τεχνικός των «ασπρόμαυρων»:

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη-πρόκριση: «Νομίζω ότι γενικά όταν παιζόταν η μπάλα στον αέρα ήμασταν καλύτεροι, στα μπλοκ και τον έλεγχο του αγώνα, στα σετ που χάσαμε μας κάνανε ζημιά με το σερβίς, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για το αν τον προβληματίζει η απόδοση της ομάδας: «Έτσι είναι, όταν δύο ομάδες είναι κοντά πολλές φορές, υπάρχουν εναλλαγές στο σκορ, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πράγματα καλύτερα, σε τέτοιο παιχνίδι με ένταση και σημασία, υπάρχουν και αυτές οι μεταπτώσεις».

Για τον τελικό με τον Φοίνικα Σύρου: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, είμαστε τέσσερις ομάδες που όλοι έχουν κερδίσει όλους, πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα, αν δεν παίξεις καλά μπορεί να χάσεις».

Διαβάστε ακόμη...