«Απολαμβάνω να αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ»

Η ομαδική δουλειά είναι το ατού της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, σύμφωνα με τον Μπρετ Ουόλς, που έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ στο SDNA.
«Απολαμβάνω να αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Δικέφαλος αποχαιρετάει το 2021 στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley Legue, έχοντας ανταπεξέλθει στον απαιτητικό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα συνεχίζει στους «16» του CEV Challenge Cup, έχοντας αποκλείσει τις Μίντλεφαρτ και Μούρσα Όσιγιεκ.

Οι υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» ωστόσο δεν σταματάνε εκεί, καθώς αγωνίζονται και στους ημιτελικούς του League Cup, όπου στον πρώτο αγώνα επικράτησαν του Μίλωνα (0-3 σετ) και πλέον αναμένουν τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης (5/1) προκειμένου να σφραγίσουν την παρουσία τους στους τελικούς της διοργάνωσης. Πως το βλέπει όμως ο Μπρετ Ουόλς;

«Πρόκληση το πρόγραμμα, όμως δίνουμε ότι έχουμε στους αγώνες»
Όπως αναφέρει ο Καναδός πασαδόρος στο SDNA, κάνοντας τον απολογισμό του για την πορεία του ΠΑΟΚ σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Δικέφαλος βρίσκεται στον σωστό δρόμο, έχοντας πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ για τον ίδιο αυτό που μετράει πάντα είναι να καταθέτεις ότι έχεις στον αγώνα.

«Πάντα αποτελεί πρόκληση να παίζεις τόσους αγώνες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο έχουμε ανταποκριθεί πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε κάθε διοργάνωση.

Ωστόσο ο στόχος κάθε φορά είναι να εμφανιζόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

«Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δυνατές ομάδες αλλά... αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ομαδική δουλειά»

Για τον Ουόλς είναι φανερό πως υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως τονίζει ατού τον «ασπρόμαυρων» αποτελεί το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και κλειδί για όλα, η ομαδική δουλειά.

«Σίγουρα όπως έχουμε δει επρόκειτο για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και αξιόλογοι παίκτες, που σημαίνει πως πρέπει να παίξεις πολύ καλά για να πάρεις τη νίκη.

Πιστεύω πως αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η ομαδική δουλειά. Δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα, τόσο στην προπόνηση όσο και εν ώρα αγώνα. Πιέζουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά και έτσι κάθε φορά που αγωνιζόμαστε, καταθέτουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο».

«Απολαυστικό να αγωνίζεσαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους»

Το δυναμικό παρών που δίνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον έμπειρο διεθνή πασαδόρο, ο οποίος εκδήλωσε τον θαυμασμό του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως απολαμβάνει να αγωνίζεται στα «ασπρόμαυρα»...

«Νομίζω πως μέχρι στιγμής πραγματοποιούμε μια εξαιρετική σεζόν. Έχουμε κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια και πιστεύω πως είμαστε στον σωστό δρόμο.

Πραγματικά απολαμβάνω να αγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου, να δουλεύω με αυτό το τεχνικό επιτελείο και να φοράω τα χρώματα του ΠΑΟΚ μπροστά στους φανταστικούς φιλάθλους μας».

Διαβάστε ακόμη...