Η μεικτή ζώνη του ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη, του Αρτούρ Ούντρις, και του Μπρέτ Ουόλς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΝΣ Μίλωνα με 0-3, μέσω του acpaok.gr.
Η μεικτή ζώνη του ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Εμείς οι προπονητές δεν μένουμε ευχαριστημένοι με όλα τα στοιχεία. Θέλω να παρουσιαζόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και πιο σωστοί. Σίγουρα όμως συγχαίρω την ομάδα μου και τους αντιπάλους που παλέψανε σήμερα. Είναι μια ομάδα με θέληση ο Μίλωνας».

Αρτούρ Ούντρις:

«Το παιχνίδι ήταν δυνατό στην αρχή, οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά, αλλά εμείς δείξαμε την αξία μας. Είμαι χαρούμενος που συνεχίσαμε την δουλειά μας, και ήμασταν υπομονετικοί. Στο τρίτο σετ, πιστεύω, ο αντίπαλος έχασε την ελπίδα του για τη νίκη, εμείς πήραμε ψυχολογία, και έτσι το κερδίσαμε εύκολα».

Μπρέτ Ουόλς:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη με 3-0. Ήταν μία νίκη η οποία ήρθε μέσω ομαδικής δουλειάς, καθώς ο καθένας συνέβαλλε ξεχωριστά σε κρίσιμες στιγμές. Παλέψαμε σκληρά, και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια, με πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς, μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη...