«Η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα της για εμάς»

Η πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Λι Ντα Γιονγκ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ, ενώ πήρε θέση για πρώτη φορά για την υπόθεση στην οποία ενεπλάκησαν μαζί με την αδελφή της.
«Η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα της για εμάς»

Ο Δικέφαλος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να τις αποκτήσει και τελικά μετουσίωσε τις προσπάθειες του σε πολύκροτη μεταγραφή, με τις αδελφές Λι να έρχονται στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα για εμάς», τόνισε η Λι Ντα Γιονγκ σε ΜΜΕ της Κορέας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τον ερχομό της στον ΠΑΟΚ, ενώ όσο αφορά για τα γεγονότα που συνέβησαν στην χώρα της ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Πήγαν κάποια πράγματα λάθος στην Κορέα... Θέλω να ωριμάσω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ελλάδα άνοιξε την πόρτα της για εμάς. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να σκεφτώ μόνο τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Χάρηκα πάρα πολύ όταν ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο και μου έδωσαν λουλούδια. Ήταν μια πολύ θερμή υποδοχή.

Μαθαίνω αγγλικά κάθε μέρα. Η Μάγια Κογιάρ με βοηθάει αρκετά όπως και όλες οι συμπαίκτριές μου. Είναι σημαντικό που έχω και την αδελφή μου μαζί μου.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έκανα το ντεμπούτο μου ήμουν πολύ νευρική και έκανα πολλά λάθη. Είχα κάνει μόλις δύο μέρες προπόνηση, δεν είχα ξεπεράσει ακόμη το τζετ λαγκ και ήταν και το πρώτο μου παιχνίδι μετά από πολλούς μήνες. Ανησυχούσα πολύ, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για μένα που βρέθηκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Πήγαν κάποια πράγματα λάθος στην Κορέα και με επηρέασαν πολύ. Θέλω να ωριμάσω.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, παρά μόνο συγγνώμη. Με αγαπάτε και με προσέχετε τόσο πολύ, αλλά ήταν μια απογοήτευση όλο αυτό που συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και συνεχίζουν να το κάνουν. Μου στέλνουν μηνύματα που με δίνουν δύναμη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα έφερα μόνο 4 ζευγάρια παπούτσια για βόλεϊ, δύο ζευγάρια παπούτσια για τρέξιμο και αθλητικά ρούχα. Θα πρέπει να κάνω ψώνια.

Όσο για τα Χριστούγεννα ετοιμάζομαι να στολίσω το δέντρο μόνη μου. Ήδη στην πόλη κάποια καταστήματα πουλάνε στολίδια. Δεν έχω στο μυαλό μου κάποιο ταξίδι. Εστιάζω στα παιχνίδια και στην προπόνηση. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει πρώτα να κατακτάς τους στόχους σου και μετά να σκέφτεσαι όλα τα υπόλοιπα».

Διαβάστε ακόμη...