Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες

Πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 18 Οκτωβρίου με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, η ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικοί και διοικητικοί απολογισμοί, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του προϋπολογισμού νέας περιόδου, ο διορισμός τριμελούς διοίκησης στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ, και η τροποποίηση του καταστατικού και η εναρμόνιση του, με το νέο αθλητικό νόμο.
Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες

Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, ακολουθήσαν οι αρχαιρεσίες, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Κατσαρής Αθανάσιος

Μέλη ΔΣ (κατά αλφαβητική σειρά):
Ελευθεριάδης Ιωάννης
Ησαϊάδης Αλκιβιάδης
Καπετανάκης Αθανάσιος
Μάλλιος Χαράλαμπος
Μελισσόπουλος Χαράλαμπος
Μπεκιάρης Θεολόγος
Νικηφόρος Διονύσιος
Νικολαΐδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Δημοκράτης
Πατρίδας Δημήτριος
Παυλίδης Άγγελος
Πετρίδης Γρηγόριος
Στέφος Χαράλαμπος
Χατζηγεωργίου Δημήτριος

Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά): Καρούσης Αντώνιος, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος και Στεφάνου Γεώργιος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Κατσαρής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΑΟΚ, τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία, τόσο της γενικής συνέλευσης, όσον και των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως και κάθε προηγούμενο, σκοπό έχει όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά να πετύχει ακόμα περισσότερα, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας, το οποίο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και δεν περισσεύει κανείς. Σαν ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ενωμένα, τόσο στα θέματα του ερασιτέχνη, ενώ στεκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά μας τμήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη...