"Καθάρισε" εύκολα τον Ηρακλή με 3-0...

Ο Δικέφαλος, στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το League Cup "Νίκος Σαμαράς", κέρδισε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μακροχωρίου ως τυπικά «γηπεδούχος», τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 ...
"Καθάρισε" εύκολα τον Ηρακλή με 3-0...

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι και το 10-10. Μετά από εκείνο το σημείο, ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας μία διαφορά της τάξεως των τριών πόντων με 14-11. Στα τέλη του σετ ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά πέντε πόντων 20-15, η οποία ήταν και κομβική, αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν εύκολα το 1-0 με 25-20.

«Καρμπόν» το ξεκίνημα του δεύτερου σετ με αυτό του πρώτου, καθώς οι πρώτοι πόντοι ήταν μοιρασμένοι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 9-9. Ίδιο ήταν το «έργο» και μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ με το σκορ να είναι στο 16-16. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Δικέφαλος έκανε ένα 3-0 σερί παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, 19-16. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν, με το δεύτερο σετ να καταλήγει και πάλι στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το 2-0 με 25-20.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που πήρε από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας τριών πόντων, 8-5. Τα πράγματα ισορρόπησαν στην συνέχεια, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, 11-11. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος... πάτησε γκάζι, εκτοξεύοντας την διαφορά στους έξι σε κομβικό σημείο του αγώνα, 20-14. Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 δεν κατάφερε να επιστρέψει, με το τρίτο σετ να καταλήγει και εκείνο στον ΠΑΟΚ με 25-18.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, αναμέτρηση η οποία θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.

................................. 

Δείτε  την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...