«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δυνατά παιχνίδια»

Τηλεσυνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε ενόψει των ημιτελικών Play-Off της Volleyleague ανδρών, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.
«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δυνατά παιχνίδια»

Εκ μέρους του Συλλόγου μας, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, και ο αρχηγός, Θάνος Τερζής.

Θάνος Τερζής:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία. Προσωπικά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τεστ ελπίζω όλα να είναι αρνητικά. Θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια, καλούμαστε σε πολύ σύντομο διάστημα, με μια ελλιπή προετοιμασία, κατά την οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε φιλικά παιχνίδια. Σεβόμαστε την απόφαση της Λίγκας, θεωρώ πως για το ελληνικό βόλεϊ ότι θα γίνουν τα παιχνίδια είναι θετικό, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν γινόταν με καλύτερες προϋποθέσεις. Στo κομμάτι του ΠΑΟΚ, οι δύο μας ξένοι είναι στην Βραζιλία και τον Καναδά, και όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να τους αρνηθούμε την επιστροφή στην πατρίδα τους μετά από αυτή την τρομερή πανδημία, από κει και πέρα η επιστροφή τους είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη. Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήρε την απόφαση να κατεβάσει μία αμιγώς ελληνική ομάδα, που σίγουρα αυτό δεν μας αφαιρεί την φιλοδοξία να πάρουμε ότι μας αναλογεί στο γήπεδο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γενικότερα είχαν κάποιες ενστάσεις με την οργάνωση της προετοιμασίας, τον χρόνο και τα τεστ που θα έπρεπε να γίνουν πριν μπούμε στο γήπεδο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δυνατά παιχνίδια και να διεκδικήσουμε αρχικά την είσοδο μας στους τελικούς».

Κώστας Δεληκώστας:

«Καταρχάς να πούμε ότι είμαστε οι πρωτοπόροι σε κάτι. Καιρός είναι να διαφημίσουμε το άθλημα, όσο μπορούμε, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και στον φίλαθλο κόσμο, και να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο στην μετά κορωναϊού εποχή. Θεωρώ ότι ένας μήνας προετοιμασία ήταν ικανός να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Με το επιτελείο σκεφτήκαμε πρώτα την υγεία των αθλητών, έπρεπε να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία για να αποφευχθούν οι τραυματισμοί, νομίζω σε ένα επίπεδο τα καταφέραμε, αν εξαιρέσουμε δύο μικροτραυματισμούς των δύο ημερών. Σίγουρα η ομάδα μου δεν έχει τους ξένους παίκτες, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στα όρια. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός που έχει στην διάθεση του τους τρεις ξένους παίκτες, αλλά υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα μου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Το δύσκολο για εμάς έτσι όπως το σκεφτόμαστε είναι τι θα γίνει αν υπάρξει κάποιο κρούσμα. Κάναμε τεστ μόλις την Παρασκευή. Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που κάναμε και θα κατέβουμε να παίξουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμη...