Να ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη...

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι ταξιδεύουν στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League 2019-20.
Να ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη...

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οι νεοαποκτηθέντες Απόστολος Αρμενάκης, Bram Van Den Dries και Novica Bjelica, καθώς ενσωματώθηκαν στην αποστολή και θα είναι στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.

Οι ασπρόμαυροι, μετά την νίκη επί της Κηφισιάς στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και με την οριστική απόφαση του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ να κατοχυρώνει το ματς υπέρ του δικεφάλου (0-3), βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους, έχοντας έναν περισσότερο από τους πράσινους, που βρίσκονται στην 2η θέση (19π.) κερδίζοντας τον Παμβοχαϊκό. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από το 1998 μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδράσει 12 φορές νικητής από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (18/1).

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας

Επόπτες: Νικάκης, Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...