Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του 2019-20

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ και το επιτελείο που θα εκπροσωπήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του 2019-20

Ήρθαν...
Πρώτη μεταγραφή για τον Δικέφαλο ήταν ο Καναδός Steven Marshall και ακολούθησαν οι Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Στεφάνου, Σωτήρης Σωτηρίου και ο Dmitriy Ilinikh από την Ρωσία. Οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση των δυο Κουβανών αθλητών, Dariel Albo και Jose Sandoval.

Στο προπονητικό τιμ ενσωματώθηκε ο προπονητής κ. Κώστας Δεληκώστας και η συνεργάτης του κα. Βίκη Νεντή, ο Χρυσοβαλάντης Μαμάης, που θα βρίσκεται στον πάγκο ως βοηθός του, και ο γυμναστής Λάμπρος Δάνας. Προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων θα είναι ο Γιώργος Καραβιδόπουλος.

Ανανέωσαν...
Στο αγωνιστικό τμήμα ανανέωσαν οι: Αναστάσης Γάτσης, Νικήτας Εφραιμίδης, Θανος Τερζής, Ντίμα Φιλίποφ και Γιάννης Τακουρίδης. Επίσης, συνεχίζουν, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Αλέξανδρος Μπούτος και ο στατιστικολόγος της ομάδας Παναγιώτης Κουντουρίδης.

Στο τιμ των κυπελλούχων εντάχθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγητίδης ως team manager, το ιατρικό επιτελείο απαρτίζεται από τους ιατρούς Μάκη Λευκαδίτη και Διονύση Νικηφόρο και τους φυσιοθεραπευτές Δημήτρη Αυτοσμίδη και Άγγελο Παπαδόπουλο, ενώ ο Κοσμάς Καζίας παραμένει φροντιστής της ομάδας.

Διοικητικά, στο τιμόνι του τμήματος θα βρίσκονται ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Παϊσιάδης, η νομική σύμβουλος και μέλος του Α.Σ. κα. Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ο κ. Νότης Λίτσας ως μέλος, και ο κ. Αχιλλέας Τζίκας στη θέση του γενικού αρχηγού.

Στο επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο κ. Αλεπίδης Θεόδωρος (Τμήμα Επικοινωνίας/Web), ο κ. Στέλιος Μπελεβεσλής (Τμήμα Marketing) και η κα. Αντωνία Μανώλα (Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων).

Αποχώρησαν...
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι: Αλεξάνταρ Όκολιτς, Γκάρετ Μουαγκουτουτία, Ζένια Γκόρτσανιουκ, Νιλς Κλαπβάϊκ και Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ενώ ο Κώστας Καπετανίδης θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Αποχώρησαν, επίσης, ο προπονητής κ. Γιούρι Φιλίποφ, ο βοηθός προπονητή Τσέντομιρ Ίλιτς, ο φυσιοθεραπευτής Αθανασιάδης Βλαδίμηρος και ο πρώην τιμ μάνατζερ και υπεύθυνος CEV Δημήτρης Δημητρακόπουλος.

Η Ομάδα
Πασαδόροι: Φιλίποφ, Τερζής
Κεντρικοί: Τακουρίδης, Σαντοβάλ, Γάτσης, Χαραλαμπίδης
Ακραίοι: Μάρσαλ, Ιλίνιχ, Εφραιμίδης, Σωτηρίου
Διαγώνιοι: Άλμπο, Μπούτος
Λίμπερο: Στεφάνου, Κωνσταντινίδης

Προπονητικό Team
Προπονητής : Κώστας Δεληκώστας
Προπονητής Β΄: Χρυσοβαλάντης Μαμάης
Προπονητής Αναπτυξιακών Τμημάτων: Καραβιδόπουλος Γεώργιος
Στατιστικολόγος: Κουντουρίδης Παναγιώτης
Στατιστικολόγος: Νεντή Βίκη
Team Manager: Αυγητίδης Κωνσταντίνος
Γυμναστής: Δάνας Λάμπρος
Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτής: Αυτοσμίδης Δημήτριος
Φυσιοθεραπευτής: Παπαδόπουλος Άγγελος
Ιατροί: Λευκαδίτης Ευθύμιος , Νικηφόρος Διονύσιος
Φροντιστής: Καζίας Κοσμάς

Διοίκηση/Επιτελείο
Πρόεδρος: Τσαλόπουλος Αντώνιος
Αντιπρόεδρος: Παϊσιάδης Κωνσταντίνος
Νομική Σύμβουλος/Μέλος: Γιαννακοπούλου Αικατερίνη
Μέλος: Λίτσας Παναγιώτης (Νότης)
Γενικός Αρχηγός: Τζίκας Αχιλλέας
Τμήμα Επικοινωνίας/Web: Αλεπίδης Θεόδωρος
Τμήμα Marketing: Μπελεβεσλής Στυλιανός
Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων: Μανώλα Αντωνία

Διαβάστε ακόμη...