Φιλική προπόνηση με την Dobrydza07

Μετά την Μάρεκ, με την οποία συναντήθηκε στο τουρνουά "Φίλιππος" πριν από 10 περίπου μέρες, ο δικέφαλος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ακόμα ομάδα από την Βουλγαρία, την Dobrydza07, σε δυο φιλικά παιχνίδια,
Φιλική προπόνηση με την Dobrydza07

τα οποία είχαν προπονητικό χαρακτήρα και για τις δυο ομάδες.

Ο Γιούρι Φιλίποφ, έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που διαθέτει, προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία σε λίγες μέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι μια σειρά δυνατών προπονήσεων, με μια ομάδα που βρίσκεται στο τέλος της προετοιμασίας της. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα, και μέσα από τουρνουά και δυνατές αναμετρήσεις/προπονήσεις βγάζεις αρκετά συμπεράσματα. Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι".

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού της βουλγαρικής ομάδας, κ. Πλάμεν Χριστόφ, ο οποίος ανέφερε: "Θέλουμε ακόμα δουλειά. Ξεκινάμε σε λίγες μέρες και πρέπει να διορθώσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία".

Οι "φιλικές" προπονήσεις διεξήχθησαν στο PAOK Sports Arena, κεκλεισμένων των θυρών, την Τετάρτη (09/10) και την Πέμπτη (10/10).

Διαβάστε ακόμη...