Δηλώσεις Ρίτσι και Πελεκούδα

Οι δηλώσεις του Ντανιέλε Ρίτσι και του Παναγιώτη Πελεκούδα, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Δηλώσεις Ρίτσι και Πελεκούδα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:
“Όπως και με τον Φοίνικα έτσι και σήμερα κάναμε αδικαιολόγητα πολλά λάθη. Πήραμε το 1ο σετ, όλα κυλούσαν ιδανικά στο 2ο σετ αλλά κάναμε 12 λάθη και το χάσαμε.

Δε μπορούμε να προχωρήσουμε με τόσα λάθη. Κρατούσαμε τον αγώνα στα χέρια μας και κάναμε τον Παναθηναϊκό να πιστέψει στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήθελε πολύ τη νίκη. Και εμείς την θέλαμε και είμαι πολύ στεναχωρημένος από τον τρόπο που λειτουργούμε.

Κάνω αλλαγές γιατί πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες….αλλά εάν με τις αλλαγές κάνουμε τόσα λάθη και χάνουμε το ρυθμό μας αυτό είναι καταστροφικό. Την προηγούμενη αγωνιστική έβαλα λίμπερο τον Σαφράνοβιτς γιατί είχε πρόβλημα με το πόδι του. Σήμερα κάναμε όλοι πολλά λάθη. Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και πρέπει να το δούμε όλοι μαζί σαν ομάδα”.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας είπε:
“Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν είσαι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ πάντα έχεις κίνητρο τη νίκη. Η είσοδος των Ανδρεόπουλου, Μπέλου άλλαξε τη ροή του αγώνα. Έδωσαν στον Παναθηναϊκό την μαχητικότητα που χρειάζονταν και που δεν είχαμε εμείς ως ομάδα”.

Διαβάστε ακόμη...