Παπαδημητρίου vs Γκαράς...

Θάνος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γκαράς, θα συναντηθούν στο PAOK Sports Arena, στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παπαδημητρίου vs Γκαράς...

Ο νυν και ο πρώην λίμπερο του Δικεφάλου, σε δηλώσεις τους στο paokvolley.gr, αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς αμφότεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ομάδες που αγωνίστηκαν στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου δήλωσε:

"Συναισθήματα υπάρχουν πολλά και μόνο θετικά. Δημιουργήθηκαν καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα του Παμβοχαϊκού, μέσα από μια χρονιά απαιτητική και με πολλή δουλειά! Σαν σύλλογος έχει κερδίσει την εκτίμησή μου και νομίζω ότι ανήκει σε ένα πιο κλειστό γκρουπ ομάδων, καθώς υπάρχει υγεία τόσο στον μεθοδικό τρόπο που εργάζονται όσο και στον οικονομικό τομέα!

Από τη θητεία μου στο Βραχάτι, θα μου μείνει η πολύ καλή παρουσία και πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, οι καλές συνθήκες που μας παρείχε ο σύλλογος ώστε για να δουλεύουμε απερίσπαστα και η εξατομικευμένη μορφή προπόνησης του κ. Δεληκώστα!

Προερχόμαστε από δύο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, η απόδοσή μας ακόμα δεν βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα. Δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό και πιστεύω ότι από αγώνα σε αγώνα θα βελτιωνόμαστε διαρκώς. Για τον αγώνα της Δευτέρας δεν νομίζω πως χωρούν χαρακτηρισμοί. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στην δική μας απόδοση, καθώς θεωρώ πως αυτή θα κρίνει την έκβασή του".

Από την ομάδα του Παμβοχαϊκου, ο Δημήτρης Γκαράς, ο οποίος κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τον Δικέφαλο, δήλωσε:

"Σίγουρα υπάρχει μια συγκίνηση γιατί έζησα τρία από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, με πολλές επιτυχίες και μεγάλες χάρες. Ανυπομονώ να φτάσουμε στο Παλατάκι και να συναντήσω φίλους και παλιούς μου συμπαίκτες.

Από την περίοδο όπου αγωνίστηκα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εκτός από τα πρωταθλήματα και το κύπελλο, κρατώ τις αγκαλιές, τα χειροκροτήματα και τον θαυμασμό των φιλάθλων της ομάδας. Μας έσφιγγαν στην αγκαλιά τους και μας μετέφεραν την χαρά που τους δίναμε.

Ο Παμβοχαϊκός αποτελείται από ένα σύνολο νεαρών, αλλά ταλαντούχων αθλητών. Δουλεύουμε καθημερινά, πρωί βράδυ, και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι φέτος θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Έχει όμως και τρωτά σημεία. Αν καταφέρουμε να πιέσουμε στο σέρβις και λειτουργήσουμε σωστά στο μπλοκ-άμυνα, πιστεύω ότι θα δυσκολέψουμε αρκετά την δουλειά της αντίπαλης ομάδας.

Ευελπιστώ να δω το Παλατάκι όπως το είχα αφήσει, με γεμάτες καρέκλες και έναν φίλαθλο κοινό με πάθος και ένταση να ζητοκραυγάζει για την ομάδα και για τους αθλητές της!!!".

Διαβάστε ακόμη...